Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Γρηγόρη Βλάρα


Με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό της κας Τζένης Κοίλια - Ταπρατζή

"Είχα την τύχη και την τιμή να υπηρετήσω τον θεσμό της αυτοδιοίκησης από πολλές θέσεις ευθύνης, ως δημοτικός σύμβουλος, ως αντιδήμαρχος, ως ενεργός πολίτης στην τοπική κοινωνία.



Και θέλω να πιστεύω ότι το έκανα όσο αποδοτικότερα μπορούσα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με όσες δυνάμεις διέθετα, προσπαθώντας για την Άρτα και για τους πολίτες της και όχι μόνο για όσους μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω.

Με γνώμονα να φανώ αντάξιος της επιλογής τους, έχοντας τον ίδιο στόχο και όραμα: να κάνουμε την πόλη, τον κάμπο, τα ορεινά χωριά του Δήμου μας έναν τόπο όπου θα αναδεικνύονται ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος του και θα αξιοποιούνται τα παραγωγικά και δημιουργικά πλεονεκτήματά του.

Με τον ίδιο στόχο, με την ίδια διάθεση, αλλά και με περισσότερη εμπειρία και απόλυτη αίσθηση ευθύνης, από την οποία ποτέ δεν απέδρασα, δηλώνω και αυτή τη φορά "παρών" στη μάχη για να βρει η Άρτα το δρόμο που της αξίζει.

Έναν δρόμο που η απερχόμενη δημοτική αρχή είτε δεν μπόρεσε είτε δεν ήθελε είτε δεν ήξερε πώς να τον χαράξει. Συστρατεύομαι, λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, έχοντας τη βεβαιότητα ότι είναι η μόνη λύση για να βγει η Άρτα από το αδιέξοδο και να αλλάξει η προοπτική για τον τόπο μας.

Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, που απαρτίζεται από άξιους συμπολίτες μας που τους ενώνει το κοινό όραμα για το Δήμο μας.

Για την Άρτα της ιστορίας, του πολιτισμού, της προόδου και της ανάπτυξης Για μια Άρτα, όπου οι πολίτες θα είναι υπερήφανοι και θα χαίρονται για τον τόπο τους και όχι απλά κάτοικοι, που θα βλέπουν, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια, τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Έφτασε η ώρα να βγούμε από το αδιέξοδο.

Γρηγόρης Βλάρας 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης