Και το όνομα αυτού Φοίβος !!


Το Σάββατο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καναλιώτισσας, στο Κανάλι Πρέβεζας και ώρα 7 μ.μ. βάφτισαν τον γιό τους ο Βασίλης Γαλαζούλας και η Βίλλυ Παπαχρήστου

Νονοί ήταν, ο νευροχειρουργός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σπύρος Βούλγαρης, καθώς και η σύζυγός του Γιώτα Ζαγοριανάκη - Βούλγαρη, οι οποίοι χάρισαν στο νεοφώτιστο το όνομα Φοίβος-Φώτης.


Οι ευτυχείς γονείς και οι νονοί, δέχθηκαν τις ευχές και τα συγχαρητήρια δεκάδων φίλων, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο μυστήριο. Έτσι, ο πρωτότοκος και τρισχαριτωμένος πλέον Φοίβος, συμπληρώνει από το Σάββατο την ευτυχία των γονιών του.

Λίγο αργότερα οι γονείς παρέθεσαν πλούσια δεξίωση στους δικούς τους ανθρώπους και φίλους σ΄ένα παραθαλάσσιο περιβάλλον ειδυλλιακό με φόντο το Ιόνιο. Όλα στη δεξίωση κύλησαν ομαλά όπου κυριάρχησαν τα διαφορετικά εδέσματα και όπου όλοι ευχαριστήθηκαν την βραδιά με αποτέλεσμα το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στις πολλές ευχές που δέχθηκαν οι ευτυχείς γονείς, εκφράζουμε και τις δικές μας, ώστε ο Φοίβος να έχει πάντα την υγεία του και να είναι ένα καλότυχο παιδί.

Να σας ζήσει λοιπόν και να το καμαρώνεται όπως εσείς επιθυμείτε...











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ