Κομπότι:Συνελήφθη 29χρονος έμπορος ναρκωτικών


- Κατασχέθηκαν πάνω από (119) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 

Συνελήφθη, σήμερα (22-04-2017) το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου Άρτας), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.... 



...με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


 Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι επτά συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (119.300) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, είχε μισθώσει 40χρονος ημεδαπός, που αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ