Άρτα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης


Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε στους Αγίους Αναργύρους Άρτας.



 Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη ενώ επιπρόσθετα στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία ημεδαπή συνεργός του.

 Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (13-11-2019) το μεσημέρι, οι δύο δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, όπου εκεί η ημεδαπή εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας και προσποιούμενη την υπάλληλο της Δ.Ε.Η., την έπεισε να της παραδώσει χρηματικό ποσό προκειμένου να μη διακοπεί η ηλεκτροδότηση του σπιτιού της.

 Στη συνέχεια, η κατηγορούμενη επιβιβάστηκε στο ανωτέρω αυτοκίνητο, στο οποίο την ανέμενε ο ημεδαπός συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή.

 Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, ανωτέρω ημεδαπός εντοπίστηκε χθες (14-11-2019) το πρωί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

 Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την περεταίρω έρευνα των στοιχείων του συλληφθέντος, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης (13) μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της απόπειρας απάτης.

 Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ