Βλέπουν άνοδο στην Α΄Εθνική


Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορρά Β' Εθνικής Κατηγορίας. 



 Η ομάδα των γυναικών αποτελούμενη από τις: Μίκα Ζήτση, Βαγγελιώ Μπάρκα και Μαίρη Μπούργου και η ομάδα των ανδρών αποτελούμενη από τους Γιώργο Σιαπάτη, Μάριο Τσίρκα και Χρήστο Ντάλια θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας και θα αγωνιστούν για την άνοδο του ομίλου στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

 Υπενθυμίζουμε ότι ο Όμιλος ανήλθε στη Β Εθνική κατηγορία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα το Νοέμβριο του 2018.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Άρτας διατηρεί τη δυναμική του και δεν θεωρείται ακατόρθωτη η άνοδος του στην Α’ Εθνική Κατηγορία

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Άρτας, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύει έμπρακτα την στοχοπροσήλωση του στις αξίες του αθλητισμού, επιδιώκοντας με τις συνεχείς του δράσεις την εξωστρέφεια του συλλόγου με στόχο την διάδοση του αθλήματος, την προβολή και την καθιέρωση της Άρτας ως πόλη που μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τένις.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης