Φιλιππιάδα: Αύριο ξεκινά η εμποροπανήγυρη


- Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας

Η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας να θυμίσουμε άρχισε να λειτουργεί από τα χρόνια της τουρκοκρατίας και θεσμοθετήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. 



Θα διεξαχθεί από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου και θα είναι διάρκειας επτά ημερών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Εν τω μεταξύ με αφορμή τη διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης στη Φιλιππιάδα η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας ανακοίνωσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοέμβριου.

Μεταξύ των οποίων είναι η σήμανση της περιοχής αλλά και η μείωση της ταχύτητας των αυτοκινήτων σε 50 χλμ αλλά και 30 χλμ στην Εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων πλησίον της Γέφυρας Καλογήρου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού, το παραπάνω χρονικό διάστημα θα επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, καθημερινά και όλες τις ώρες του 24ώρου, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

epirusgate.blogspot.com/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ