Καταρράκτης Άρτας: Όλα έτοιμα για την εκδήλωση


Η εκδήλωση θα γίνει με την παρουσία του ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλου

Όλα είναι έτοιμα από πλευράς Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για την εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή και τη μνήμη των εκτελεσθέντων Καταρρακτινών από τα στρατεύματα κατοχής και την πυρπόληση του χωριού Καταρράκτης τον Οκτώβριο του 1943.



Όπως είναι γνωστό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτας κ. Καλλινίκου.

Μετά την άφιξη των επισήμων θα ψαλεί Δοξολογία όπου μετά το πέρας θα πραγματοποιηθεί μετάβαση στον χώρο του Μνημείου όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνος δέηση.

Ακολούθως θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο και ομιλία από τον Κων/νο Τσουμάκα Καθηγητή Παιδιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα η εκδήλωση θα τελειώσει με το προσκλητήριο νεκρών και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των εκτελεσθέντων. Αφού τηρηθεί ενός λεπτού σιγή θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης