Δήμος Καραϊσκάκη:Εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν προτάσεις


Στο τελικό στάδιο προς δημοπράτηση απο τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη έργα μέσω της ΕΤΑΝΑΜ μετά την οριστικά θετική αξιολόγηση τους και ένταξη τους σε συγκεκριμένο πρόγραμμα. 



Στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της ETANAM (Υπομέτρο 19.2 ΠΑΑ – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν οι παρακάτω προτάσεις που είχε καταθέσει ο Δήμος :

1. "Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Υλοποίησης Κέντρων Αθλοπαιδιών Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη" , συνολικού προυπολογισμού 240.000 Ευρώ που αφορά στην κατασκευή γηπέδων 5Χ5 σε Άνω Καλεντίνη και Άνω Πέτρα καθώς και την κατασκευή των αντίστοιχων έργων για τις υποδομές παιδικών χαρών σε Άνω Καλεντίνη και Άνω Πέτρα.

Τα όργανα στις παραπάνω παιδικές χαρές είναι ενταγμένα σε προμήθεια από το προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και από το Πράσινο Ταμείο . Ο Δήμος μας σε καιρούς οικονομικά δύσκολους έχει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για εκμετάλλευση κάθε πιθανού χρηματοδοτικού εργαλείου.

2. : "Βιωματικές Δράσεις Διατήρησης & Ανάδειξης της Μουσικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς κοιλάδας Αχελώου " , συνολικού προυπολογισμού 27.300 Ευρώ που αφορά σε πρόταση για την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής μας. Είναι η πρώτη φορά που εντάχθηκε τέτοιο έργο στο Δήμο .








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης