Κοσμοπλημμύρα και στην Καστανιά Άρτας


Για 13η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιας Άρτας, διοργάνωσε χθες Κυριακή στην Πλατεία του χωριού, την γιορτή κάστανου και τσίπουρου με μεγάλη επιτυχία. (ΦΩΤΟ)



Η μοναδική ομορφιά του χωριού , οι φιλόξενοι Καστανιώτες διοργανωτές , το κέφι και η ευγένεια των κατοίκων δημιούργησαν στη "Γιορτή Κάστανου" ένα πανέμορφο περιβάλλον γοητεύοντας και ικανοποιώντας την άνευ προηγουμένου παρουσία επισκεπτών

 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.



Άριστα ενημερωμένος για όλα τα προβλήματα της περιοχής , πέραν των συνεργατών του ασχολείται προσωπικά ο ίδιος δίνοντας συνεχώς λύσεις .Σημείο αναφοράς επίσης της εκδήλωσης η πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τον μικρό Ραφαήλ.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη με ανακοίνωσή του "συγχαίρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς , τους εθελοντές κατοίκους και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού για την άρτια οργάνωση ,το μεράκι και την διάθεση για προσφορά προς το χωριό τους .

Τέτοιες δραστηριότητες διαφημίζουν το Δήμο μας και ταυτόχρονα δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας, καταλήγει η ανακοίνωση.



Επίσης ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς για την συνεργασία του και την από κοινού προσπάθεια στο τόσο ευαίσθητο θέμα του μικρού Ραφαήλ.

Στην πρωτοβουλία αυτή συγκίνησε και η συνδρομή του παιδικού τμήματος της Εθελοντικής Ομάδας " Τα παιδιά του Καραϊσκάκη "










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης