Aδιανόητες καταστάσεις στο Ξηρόμερο…


Ο πρώην δήμαρχος Αστακού και νυν δημοτικός σύμβουλος ( υποψήφιος δήμαρχος τον περασμένο Μάιο) Παναγιώτης Στάικος πέτυχε το σκοπό του… Έκανε τη φλεβοκέντηση που δεν κατάφερε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ράντισε με αίμα τον τοίχο του δημαρχείου. 




Μετά πήρε το δίκυκλο του και …έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση για να πάρει καθαρό αέρα όπως φώναξε. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου αιφνιδίως ο κ. Στάικος έβγαλε ένα νυστέρι και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του. Όρμησαν σύμβουλοι και τον εμπόδισαν , επικράτησε αναστάτωση και η συνεδρίαση διακόπηκε.

Ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση αναφέροντας ότι ως έμπειρος γιατρός , μετά από 42 χρόνια μάχιμης ιατρικής, του ήταν εύκολο να κάνει φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι με σκοπό να γράψει με αίμα «αξιοπρέπεια ή θάνατος» στον τοίχο.

Ως αιτία της πράξης του επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων ότι « όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες» και έκανε λόγο για « πακτωλό χρημάτων που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο».

 Δεν παρέλειψε να πει πως θα κόψει το μούσι που άφησε αν κοπεί «η ντροπή της τελευταίας 20ετίας του Ξηρομέρου να ψηφίζουν οι ψηφοφόροι με τα 50ρικα ή αν θα βγω από την φυλακή ,αν χρειαστεί να πάω εκεί ,για να έχω προστατέψει στο ακέραιο την αξιοπρέπεια την δίκη μου και της οικογένειας μου». Το σημαντικότερο όμως είναι πως προανήγγειλε πως θα επαναλάμβανε την πράξη του.

Και πράγματι χθες το έπραξε. Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου πήγε στην τουαλέτα και επέστρεψε έχοντας κάνει τη φλεβοκέντηση και ραντίζοντας με το αίμα του μια κολόνα. Επικράτησε πάλι αναστάτωση και το συμβούλιο διακόπηκε ενώ ο Π.Στάικος έφυγε με το παπάκι του.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση δεν είναι απλώς τραγελαφική. Και είναι απορίας άξιον το γεγονός πως ενώ ο Π.Στάικος προανήγγειλε την πράξη του κανενός το αυτί δεν ίδρωσε. Δεν τιμά ούτε τη δημοτική αρχή ούτε το Σώμα συνολικά. Και ένα ερώτημα εύλογο για τις αστυνομικές αρχές: ένας άνθρωπος προανήγγειλε ότι θα κάνει… φλεβοκέντηση, αυτές δεν θα έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα;



Φωτό xiromeronews.blogspot.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης