«Έφυγε» πρόωρα η Τζένη Κολιάτσου


Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Δευτέρα εν μέσω συγγενών και φίλων η γνωστή καθηγήτρια Αγγλικής, Τζένη Κολιάτσου, κόρη του Αντώνη και Σεβαστής Κολιάτσου. 




 Η θανούσα διηύθυνε επί σειρά ετών το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Τζένη Α. Κολιάτσου», ήταν Πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και είχε μια πολύχρονη και εξαιρετική παρουσία στον φροντιστηριακό χώρο των Αγγλικών.

Οι αλλεπάλληλες πρωτιές του φροντιστηρίου της, και με συντριπτικά ποσοστά, των μαθητών και μαθητριών της που απέκτησαν πτυχία χάρη στην διδακτική γνώση και εμπειρία της, φαίνεται να επιβεβαιώνουν όλους όσοι καθ’ όλη την 30χρονη φροντιστηριακή δραστηριότητά της, την αποκαλούσαν «διακεκριμένη αγγλόφωνη καθηγήτρια».

Ωστόσο, η Τζένη Κολιάτσου, είχε την ευκαιρία να αναδείξει τις ευαισθησίες της και στον τομέα του πολιτισμού όταν ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου «Σκουφά» (23 Ιανουαρίου 2008), πρόσφερε εκεί τις καλές της υπηρεσίες.

Ο "Α/ΤΖ" βαθύτατα συλλυπείται τους οικείους της και ειδικότερα τον φίλο και συνεργάτη του Αντώνη Κολιάτσο και πατέρα της, για την πρόωρη (51 ετών) όσο και μεγάλη απώλεια.


www.taxydromosartas.gr/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης