Ανανεωμένο το φετινό ρόστερ της "ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ" Αναγέννηση Άρτας


Με 9 προσθήκες εμπειρίας και νεανικού ταλέντου θα παρουσιαστεί η φετινή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ HANDBALL ΓΥΝΑΙΚΩΝ. 



Στις ήδη υπάρχουσες Αρτινές: Σκάρα, Σκουτέλα, Σαίντοβα, Μπαλάφα, Νούλα, Κολτούκη, Μάμαλη, Καναρά, προστέθηκαν οι πολύπειρες Τσιομπάνου (1η σκόρερ της Α1), η Νταβίντοβιτς (Μαυροβούνια πίβοτ,υψηλού επιπέδου) και οι νεαρές Σπυριδοπούλου, Ναco, Θεοδοσοπούλου Β.,Θεοδοσοπούλου Σ.,Εμμανουηλίδου, Μακούλη, Κουρκουλάκη, προερχόμενες από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, την ΠΥΛΑΙΑ και τον ΠΑΟΚ. 

 Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Τσέλιος,ο οποίος θα έχει και την ευθύνη των Ακαδημιών των κοριτσιών μαζί με τις Τσιομπάνου κ Δήμου,με στόχο την δημιουργία ισχυρών ηλικιακών ομάδων,που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αποτελεσματικά.

 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει ως στόχο φέτος τη δημιουργία μιας ομάδας,που πρωτίστως θα παίζει ωραίο χάντμπολ και θα προσελκύσει τους φιλάθλους της,γεμίζοντας ξανά το κλειστό γυμναστήριο σε κάθε αγώνα.

Τα αποτελέσματα σίγουρα θα έρθουν,αν η ομάδα αποκτήσει ομοιογένεια και οι πρώτες θέσεις θα είναι στο στόχαστρο,με την πάροδο του χρόνου,μέσα στο πρωτάθλημα.

 Για πρώτη φορά,επίσης,στην Ήπειρο και στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν Ακαδημίες Beach Handball με υπεύθυνους τον Νίκο Γιαμούρη (μέλος της Εθνικής Beach Handball το 2007-2008) και την Βάσω Σκάρα (αρχηγός-Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική Beach Handball το 2018),υπό την εποπτεία της Μαρίας Καραντώνη,προπονήτριας της Εθνικής Ομάδας Beach Handball και Λέκτορας της ΕΗF.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε δύο γήπεδα,που θα κατασκευάσει ο Δήμος Αρταίων στην πανέμορφη και γραφική Κορωνησία και στην παραποτάμια περιοχή της πόλης,γεγονός που θα αναδείξει τον αθλητικό τουρισμό της Άρτας.

 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι εδώ,πάντα πρωταγωνίστρια,πάντα δίπλα στην πόλη και τους φιλάθλους της.

Μαζί της και πάλι η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ,ως χορηγός ονομασίας και η ΙΟΝ ως μεγάλος χορηγός και σίγουρα όλη η 'Αρτα,αφού η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι η ¨επίσημη αγαπημένη¨.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης