Πηγές: Μεγάλη φωτιά με σύμμαχο... τον ωχαδερφισμό !!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αστροχωρίου για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Αλωνάκι - Κοκκινόλακος της Τοπικής Κοινότητας Πηγών ! (ΦΩΤΟ)




Υποστηρικτικά συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Άρτας και υδροφόρα του Δήμου Γεωργίου . Καραϊσκάκη

Αυτή η πυρκαγιά ξεκίνησε από κεραυνό σε έλατο προχθές, σημειώνει ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών, Χρήστος Καπερώνης, όπου όμως η παντελής αδιαφορία των συγχωριανών μας να μην ενημερώσουν αρμόδιες υπηρεσίες,ή να πάνε να την σβήσουν πολύ εύκολα......Αυτοί όμως έκριναν σωστό να περιμένουν να σβήσει από μόνη της. Είναι ότι ποιο εγκληματικό.

Ας είναι καλά η Κυριακούλα η Κακάβα που ενημέρωσε το μεσημέρι και άμεσα έγινε κινητοποίηση όλων. Αυτοί -όσοι ήξεραν-είδαν -και δεν ενημέρωσαν κανέναν -σήμερα με την οκνηρία τους αναζωπύρωσαν την πυρκαγιά με σύμμαχό τους τον ισχυρό άνεμο.

Τώρα αυτοί οι ίδιοι θα αρχίσουν να επιρρίπτουν ευθύνες στους άλλους και στις υπηρεσίες για να κοιμούνται ήσυχα τάχα το βράδυ....

 Από μέρους μας ενημερώθηκαν όλες οι αρχές ο δήμαρχος ,ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος της Κοινότητας και ενεργοποίησαν αμέσως τον κρατικό μηχανισμό.

Αυτό αν γινόταν χθες δεν θα υπήρχε θέμα σήμερα.....

Ο Ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο.!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης