Και η Αστυνομία στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση


- Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση των παιδιών - μαθητών

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας θα συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά με Πληροφοριακό Κέντρο στις εγκαταστάσεις της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας», που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2019 έως και 03-10-2019. 



 Η εν λόγω δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεχή ενημέρωση, την εξυπηρέτηση και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

 Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τους χώρους του περιπτέρου και να ενημερωθούν για το έργο και τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην προστασία και εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

 Επίσης, με τη βοήθεια έντυπου και ψηφιακού υλικού, αλλά και μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή, την προστασία από εξαπάτηση, καθώς και την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων.

 Επιπλέον, θα υπάρχει εγκαταστημένο στους χώρους του περιπτέρου, ειδικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και γυαλιά προσομοίωσης, όπου οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες, μαθαίνοντας να κυκλοφορούν με ασφάλεια. 

Επιπρόσθετα, για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν δίκυκλες μοτοσικλέτες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ξύλινη κατασκευή, παρέχοντας τους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως αστυνομικοί.

 Τέλος, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση των παιδιών - μαθητών, θα πραγματοποιούνται παράλληλα διαλέξεις σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, από αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» που βρίσκεται στο χώρο της εν λόγω έκθεσης, κατά το χρονικό διάστημα από 30-09-2019 έως και 03-10-2019 και κατά τις ώρες από 08.30 έως 13.00.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ