Γρκίζοι Λύκοι απειλούν τον 16χρονο που κατέβασε την τουρκική σημαία


Δείτε το βίντεο από το περιστατικό που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Τούρκων

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα κατεχόμενα η κίνηση του 16χρονου Ελληνοκύπριου μαθητή να κατεβάσει την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη Λύση.



 Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com που επικαλείται κατοίκους που έδωσαν το «παρών» στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης, Γκρίζοι Λύκοι απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα για τον 16χρονο, ενώ «κόκκινο πανί» για αυτούς είναι και οι Τουρκοκύπριοι, που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός.

 Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου. 100 μέτρα από την εκκλησία το δημοτικό σχολείο

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι όλα έγιναν μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της Λύσης, όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο.

 Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2000 Λυσιωτών που έδιναν το «παρών» στον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας.

 Δείτε καρέ καρέ τη στιγμή που ο 16χρονος ανεβαίνει στον ιστό και κατεβάζει την τουρκική σημαία

,
 https://www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης