Άρτα: Με επιτυχία το 1ο Παγκόσμιο τουρνουά τένις


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 1ου Παγκόσμιου Τουρνουά Seniors ARTA OPEN 2019 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ITF που πραγματοποιήθηκε την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου στα δημοτικά γήπεδα τένις στην πόλη μας. (ΦΩΤΟ)



 Το τουρνουά έγινε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αρταίων και συγκέντρωσε συμμετοχές αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Συνολικά πήραν μέρος περίπου 50 αθλητές, άνδρες και γυναίκες, σε κατηγορίες 35 ετών και άνω. 

 Η εξασφάλιση της διοργάνωσης ήρθε ως αποτέλεσμα των συνεχών και άοκνων προσπαθειών του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας και της Δ Ένωσης Τένις Βορειοδυτικής Ελλάδας που έχουν θέσει σαφή στόχο την προσέλκυση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

 Πρώτα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αρταίων που ήταν ο ένθερμος συνδιοργανωτής του τουρνουά αποδεικνύοντας την θέλησή του να προσελκύσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη και την προβολή της πόλης μας εν γένει.



 Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα από την άψογη συνεργασία μας με το Δήμο και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες οι εγκαταστάσεις μας (γήπεδα, αποδυτήρια κλπ) έχουν αναβαθμιστεί ιδιαιτέρως αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τους συμμετέχοντες αθλητές και αποτελώντας το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη διεκδίκηση ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων.

 Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πλήρως ικανοποιημένοι από την διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς απέσπασε τις καλύτερες κριτικές μεταξύ των αθλητών και των φορέων της αντισφαίρισης.



Το ARTA OPEN είναι από τις βαρύνουσες πλέον αθλητικές διοργανώσεις της πόλης και στόχος μας είναι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

 Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο δυναμισμό, τολμηροί και ακούραστοι και πάντα σε άψογη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς παράγοντες, προσηλωμένοι στη διοργάνωση αναβαθμισμένων και εξωστρεφών διοργανώσεων που θα αναβαθμίζουν το άθλημα σε τοπικό επίπεδο και θα προβάλουν την πόλη μας.

 Ραντεβού στο 2ο ARTA OPEN 2020….

Σημείωση για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας

 Σημειώνουμε ότι το νέο ΔΣ του Ομίλου έχει μεταμορφώσει την εικόνα των εγκαταστάσεων προσελκύοντας όλο και περισσότερους αθλητές όπως και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Και οτι Είναι πλέον ένα από τα πλέον δυναμικά αθλητικά σωματεία στην πόλη

Έχει περίπου 120 αθλητές σε όλες του τις ακαδημίες

Το Διεθνές τουρνουά ITF Arta Open που διοργανώθηκε αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που έχει πλέον η Άρτα









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης