Περιφέρεια Ηπείρου… Ορκωμοσία σε κλίμα σύμπνοιας και συναίνεσης..


Σε κλίμα σύμπνοιας και συναίνεσης, παρουσία δύο γενικών γραμματέων του Υπουργείου Εσωτερικών, βουλευτών και όλων των δημάρχων έγινε η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη και των νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου. 



Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος ενώ παρέστη και ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως. Μάλιστα προηγήθηκε η ομιλία του Μητροπολίτη ο οποίος ζήτησε από όλους να συνεργαστούν ώστε «όλοι μαζί να δούμε τον τόπο να προκόβει».

Μετά την θρησκευτική τελετή ακολούθησε ο πολιτικός όρκος που έδωσαν αρκετά μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

 Ο χώρος στο Διοικητήριο της Περιφέρειας ήταν ασφυκτικά γεμάτος και μάλλον ακατάλληλος για μία τόσο μεγάλη εκδήλωση.


Έτσι τόσο ο χαιρετισμός του Περιφερειάρχη όσο και όλων των επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν σύντομοι.

 Ελληνική Αυγή Κώστας Αναγνώστου: «Εύχομαι υγεία σε όλους, να έχουμε συναίνεση και να δουλέψουμε για το καλό της Ηπείρου»

 Ανυπότακτη Ήπειρος- Κώστας Νουτσόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Αρχή, εύχομαι όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό της Ηπείρου»>

 ΑΡΠΗ- Νίκος Ζήκος: «Δεν περιμένουμε να αλλάξουν πολλά και τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε ο λαός να διεκδικήσει όσα δικαιούται».

 Λαική Συσπείρωση- Γιώργος Πρέντζας: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει να παίξει συγκεκριμένο ρόλο, τα αντικειμενικά δεδομένα που έχουμε δεν είναι τα καλύτερα, ας μετρηθούμε για το καλό του τόπου».

 Ήπειρος Όλον- Δημήτρης Δημητρίου: «Η παράταξή μας θα προσφέρει και θα συνεισφέρει για το καλό της Ηπείρου. Εύχομαι καλή θητεία σε όλους».

 Ήπειρος Οριζόντων- Σπύρος Ριζόπουλος: «90 μέρες μετά τις εκλογές τα πάθη έχουν καταλαγιάσει και είναι ώρα να συγχαρούμε την Περιφερειακή Αρχή. Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και την διάθεση να προσφέρουμε. Θα μας βρείτε κοντά σας σε ότι πάει την Ήπειρο μπροστά και θα σας δυσκολέψουμε σε ότι την πάει βάδην».

 Κοινό των Ηπειρωτών- Γιώργος Ζάψας: «Έχουμε την όρεξη και την διάθεση να δουλέψουμε για το καλό του τόπου. Θέλουμε να πετύχει η περιφερειακή αρχή και θα εργαστούμε για αυτό. Θα είμαστε δίπλα στις μεγάλες αποφάσεις. Και οι αποφάσεις αυτές θα πρέπει να αφορούν στα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Ήπειρος».

 Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης ευχήθηκε σε όλους υγεία σημειώνοντας ότι θα πρέπει να είναι συνεργάτες στη νέα περίοδο που ανοίγει. «Η Ήπειρος έχει ένα θετικότατο πρόσημο σε όλους τους τομείς, από όλες τις Περιφέρειες. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς όταν κοιτάξει τα στατιστικά στοιχεία.

Εμείς είμαστε με την Κυβέρνηση της Ηπείρου. Έτσι θα πορευτούμε, έτσι και θα συνεχίσουμε. Δεν θα κάνουμε πίσω για κανένα θέμα και ειδικά για αυτά που εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου.

Η Ήπειρος έχει έναν ποιοτικό πρωτογενή τομέα, μια παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τον τουρισμό που παίρνουμε τη θέση που μας πρέπει. Δρούμε με διαφάνεια, νομιμότητα, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.»… τόνισε.

https://www.epiruspost.gr






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης