Στον τελικό η Εθνική Γυναικών!


Με Πορτογαλία για το χρυσό 

 Ολοκληρώθηκαν η ημιτελική φάση του τουρνουά των γυναικών και η προημιτελική φάση στο τουρνουά των ανδρών στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες- Πάτρα 2019. 




 Ελλάδα και Πορτογαλία θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό σήμερα στις 19:50 (απευθείας από ΕΡΤ Sports), αφού απέκλεισαν την Τυνησία με 2-0 (18-6, 26-10) και την Ιταλία με 2-1 (23-22, 14-25, 6-4), αντίστοιχα.

 Η «γαλανόλευκη» θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά από αυτόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν -το οποίο κατέκτησε- και τρίτο συνολικά μετά από αυτόν στους πρώτους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πεσκάρα το 2015.

 Κορυφαία με 12 πόντους για την Ελλάδα ήταν η Ελένη Κερλίδη.  Η Πορτογαλία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης, εκθρονίζοντας την κάτοχο του τίτλου Ιταλία. «Εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο.

Προετοιμασθήκαμε για πολύ καιρό, δουλέψαμε σωστά και παρακολουθούσαμε όλες αυτές τις ομάδες για να είμαστε έτοιμες από κάθε πλευρά. Πλέον αγωνιζόμενες στην πατρίδα μας, σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Πάτρα και μία σπουδαία διοργάνωση στόχος μας είναι το χρυσό μετάλλιο. Όταν φτάνεις σε τελικό ο στόχος είναι να ανέβεις στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου», επεσήμανε η Τζένη Διακογιάννη.

. Ελλάδα- Τυνησία 2-0

Ελλάδα (Καραντώνη): Διακογιάννη 4, Δημήτρη 4, Καλοϊδή, Κερλίδη 12, Μακρή, Μάστακα 8, Μούρνου 8, Ποιμενίδου 2, Ράτσικα, Σκάρα 4. Αποκλεισμοί: 1-1




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ