"Παρέδωσε το Σέλτσο από ερείπιο ένα πραγματικό στολίδι"


Στην Ορκομωσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρου Καχριμάνη παρέστη χθες ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας κ. Χρ. Καπερώνης. 

Η παρουσία του στα Γιάννενα και στην ορκομωσία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb, αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση των Πηγιωτών, αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στην υπόθεση αναστήλωσης της Γέφυρας Κοράκου και στην ανάδειξη - διάσωση της ιστορικής Μονής Σέλτσου.


Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως ακολούθως: 

"Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε σήμερα (χθες) στα Γιάννενα και στην Ορκομωσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρου Καχριμάνη και των περιφερειακών συμβούλων που εκλέχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές .Ήταν η ελάχιστη υποχρέωση που είχαμε να τιμήσουμε τον Περιφερειάρχη στο ξεκίνημά της νέας θητείας του. 

Εμείς σαν Πηγιώτες αλλά και γενικά οι κάτοικοι της περιοχής μας στο πρόσωπό του βρήκαμε έναν θερμό συμπαραστάτη στην υπόθεση της Αναστήλωσης της Γέφυρας Κοράκου αλλά και στην ανάδειξη και διάσωση της Ιστορικής Μονής Σέλτου τόπο θυσίας των Σουλιωτων. Εκεί ανάμεσα στους παρευρισκομένους συναντήσαμε πολλούς γνώριμους φίλους μας. .


Ειδικά στο Σέλτσο όλοι εφέτος στις 23 Αυγούστου 2019 θαύμασαν το στολίδι που μας παρέδωσε από ερείπιο που το παρέλαβε καθώς και την οδική πρόσβαση προς αυτήν. αλλά και τα έργα της ευρύτερης περιοχής που μας βγάζουν από την απομόνωση. 

Εύχομαι εκ μέρους της Αδελφότητας Πηγιωτών ολόθερμα Χρόνια Πολλά για την Ονομαστική του Εορτή να είναι πάντα δυνατός με Υγεία και καλή νέα θητεία για το καλό της Ηπείρου μας.

Καλή δύναμη και καλή Θητεία σε όλους τους Αντιπεριφερειάρχες και ειδικότερα της Αρτας κ.Βασίλη Ψαθά καθώς και σε όλους τους Περιφερειακούς συμβούλους που ορκίστηκαν σήμερα."

ΧΡΗΣΤΟΣ Β.ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ 
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης