Ο Α. Κοσσυβάκης ευχαριστεί την Κρέτσου και συγχαίρει...


Με χθεσινή ανάρτησή του στο fb ο Αντώνης Κοσσυβάκης, ευχαριστεί την Κορίνα Κρέτσου για την στήριξή της στην ευρύτερη περιοχή και την συγχαίρει στο νέο θεσμικό ρόλο της στην Ε.Ε



Γράφει ο Αντώνης Κοσσυβάκης:

"Ευχαριστούμε θερμά την Corina Cretu για τη στήριξη που μας προσέφερε τα τελευταία πέντε χρόνια από τη θέση της Ευρωπαίας Επιτρόπου αρμόδιας για τις Περιφερειακές Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 Θεωρούμε βέβαιο ότι η κα Κρέτσου θα συνεχίσει να μας στηρίζει και από το νέο της Θεσμικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 Την συγχαίρομαι για την εκλογή της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για τις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες.

 Με μεγάλη χαρά θα την περιμένουμε να επισκεφτεί και πάλι την περιοχή μας"!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 We are very grateful to Corina Creţu for the support she has given to us over ‪the last five years‬ as European Commissioner for Regional Policy of the European Union. We certainly believe that Ms Corina Creţu will continue to support us from her new institutional role in the European Parliament. We congratulate her on her election and we wish her good luck with the new tasks. We are confident that she will continue her struggle for the European Regions.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ