Βιντεοσκόπηση στην Άρτα για διαφημιστικό τρέιλερ


Του προγράμματος Erasmus+

Έπειτα από μια εκπληκτική συνεργασία της Διεύθυνσης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τον Δήμο Αρταίων και την τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, η προγραμματισμένη βιντεοσκόπηση στην πόλη της Άρτας,... 



....για τις ανάγκες επικαιροποίησης του διαφημιστικού τρέιλερ του Προγράμματος Erasmus+, που προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 Το τεχνικό συνεργείο, με τους κ.κ. Γρηγόρη Καραντινάκη (Σκηνοθέτη), Μιχάλη Μπροκαλάκη, Νικόλαο Κεντζογλανάκη και Ιωάννη Φωτιάδη, συνοδευόμενο από τον Υπεύθυνο Τουρισμού του Δήμου Αρταίων, κ. Αθανάσιο Αρκουμάνη, τον αρμόδιο υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας, κ. Γεώργιο Τέλωνα και τις υπαλλήλους του Τμήματος Εκδηλώσεων και Κινητικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα, κ.κ. Αλεξάνδρα Στράτη-Βάντζου και Βασιλική Φραγκάκη, επισκέφτηκε, με τη σειρά που αναφέρονται, τους ακόλουθους χώρους και κατέγραψε σκηνές της πόλης και των μνημείων της, που θα την ταξιδέψουν σε όλο τον ακαδημαϊκό κόσμο του εξωτερικού, που ενδιαφέρεται να μετακινηθεί με το πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+:

 1η στάση: στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Άρτας, με εξωτερικές και εσωτερικές λήψεις και έμφαση στην αίθουσα αναπαράστασης αρχαίας οικίας, όπου δεσπόζει το υπέροχο ψηφιδωτό δάπεδο.

 2η στάση: στο εντυπωσιακό πέτρινο κτίριο των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα (Διοικητήριο του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου).

 3η στάση: στον μεγαλοπρεπή Βυζαντινό Ναό της Παναγίας της Παρηγορήτισσας, με εσωτερικές λήψεις αλλά και εξωτερικές καταγραφές όλης της περιοχής της Πλατείας Σκουφά με το drone.

4η στάση: στο Παραποτάμιο Πάρκο, με μια παρατεταμένη βιντεοσκόπηση από αέρος της εκπληκτικής όασης αναψυχής που επιμελείται και συντηρεί στο σημείο αυτό της πόλης, ο Δήμος Αρταίων.

 5η στάση: στο ύψος του θερινού κινηματογράφου «ΟΡΦΕΑΣ», από όπου το drone κατέγραψε εποπτικά το καλοδιατηρημένο Κάστρο της Άρτας και τον εσωτερικό του πυκνόφυτο χώρο.

 6η στάση: στο θρυλικό Γεφύρι της Άρτας, τη μελοποιημένη διασύνδεσή της με το παρελθόν της που αποτελεί και το «λαλούν σύμβολο» της περιοχής.

 7η στάση: στο campus του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στους Κωστακιούς, όπου καταγράφηκαν σκηνές από Εργαστήρια και Θερμοκήπια εν δράσει, από τους εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους πρασίνου, από την πέργκολα δίπλα στο Εργαστήριο Μουσικών Σπουδών και τέλος, από την επιβλητική πέτρινη Βιβλιοθήκη με το φιλόξενο αναγνωστήριό της, καταφύγιο όλες τις εποχές “των μελετηρών” και “μελετούντων”.

 Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Αρταίων και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, στους υπαλλήλους του Αρχαιολογικού Μουσείου και της Παρηγορήτισσας –που άνοιξαν κατ΄ εξαίρεσιν και μόνο για το συνεργείο μας τους χώρους τους- καθώς και σε όλους τους συναδέλφους, που συνέδραμαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκπληκτική αυτή πολιτιστική διαδρομή, με μοναδικό στόχο να αναδειχθεί και να προβληθεί το ελκυστικό και φιλόξενο πρόσωπο της πόλης μας για όσους επιλέξουν να επισκεφτούν για σπουδές, επιμόρφωση, διδασκαλία ή πρακτική άσκηση τα αξιόλογα ακαδημαϊκά Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα :

 - Μουσικών Σπουδών
 - Γεωπονικής
 - Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

http://www.maxitisartas.gr/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης