Δεν τα κατάφερε ο Βασίλης Γέμος...


Έχασε την μάχη, μετά από ολιγόμηνη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Άρτας – Σήμερα στις 4.30 η κηδεία του, απ’ τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου 



 Δεν τα κατάφερε ο Βασίλης Γέμος, που μετά από εξάμηνη περίπου μάχη με την επάρατη νόσο, έφυγε σήμερα απ’ την ζωή, σε ηλικία 65 ετών…

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4.30 μ. μ. απ’ τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

 Απ’ τα πιό δραστήρια στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο Βασίλης Γέμος, συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΑΕΔ Άρτας, στον οποίο διετέλεσε και διευθυντής των Σχολών Μαθητείας, ενώ μέσα απ’ την εργασία του, είχε πάντα έντονη την αγωνία, να στηρίξει τον ανήμπορο και μη έχοντα.

 Απ’ τα πρώτα χρόνια της παραμονής του στην Άρτα, έδωσε μαχητικό το παρόν στα κοινά… Στις δημοτικές εκλογές του 1986 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του τότε δημάρχου Χρήστου Παπαγεωργίου, όπου είχε αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες, με σημαντικότερη αυτή της ίδρυσης του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αμβρακία 9.19».

 Ασχολήθηκε με την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ και σε όποιο κομματικό όργανο, έθετε υποψηφιότητα, είχε πάντα σίγουρη την εκλογή του. Το 1998 είχε θέσει υποψηφιότητα σε εσωκομματική διαδικασία, για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου που θα στήριζε το ΠΑΣΟΚ και κυριολεκτικά σάρωσε.

 Πρώτος και με διαφορά, αλλά η ηγεσία του κραταιού τότε κινήματος, δεν του έδωσε το χρίσμα. Το 2002 έθεσε υποψηφιότητα στον Δήμου Γ. Καραϊσκάκη. Το 2010, εξελέγη πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Άρτας, με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαλέξη.

 Ως δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, αφήνει έντονο το στίγμα του, ενώ ευτύχησε να δει και τα δυό του παιδιά του Ειρήνη και Γιώργο να αποπερατώνουν τις σπουδές τους και να έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά.

 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του….

http://gnomiartas.gr





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης