Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος ο Κώστας Σκούμας


Προήχθη στον βαθμό του Αντιστρατήγου της ΕΛΑΣ 

 Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή του Αντιστρατήγου του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Αντιστρατήγου του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας. 



 Έτσι εκρίθη προακτέος στον βαθμό του Αντιστρατήγου ο Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος και ανέλαβε καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος.

 Στο μεταξύ με επιστολή της η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, συγχαίρει τον κ. Σκούμα και αναφέρει τα εξής: «Η ένωσή μας, συγχαίρει θερμά τον αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ, για την προαγωγή του στην Τρίτη θέση της Iεραρχίας του Σώματος καθώς και για την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Σκούμας γέννημα θρέμμα της Ηπείρου, υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες αυτής, αποδεικνύοντας εμπράκτως την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

 Η προαγωγή του δε, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για την ένωσή μας, καθ’ όσον ο νέος αντιστράτηγος διατέλεσε διαχρονικά ενεργό μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, καταβάλλοντας αξιόλογες προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού.

 Ευχόμαστε σε αυτόν, οι νέες επιτυχίες του να προσπεράσουν σε εύρος και σε είδος τις ήδη καταγραφείσες (ουκ ολίγες στις Υπηρεσίες της Ηπείρου) και συνάμα από τη νέα του θέση να συνεχίσει να συμβάλλει, με αμείωτο ρυθμό, στην αναβάθμιση του αστυνομικού λειτουργήματος και στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών – εργαζομένων».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ