Στη μάχη για την αυτοδυναμία


Συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας του Γιώργου Στύλιου.  Πλήθος πολιτών στην Άρτα και σε ολόκληρη την Ήπειρο συναντά ο Γιώργος Στύλιος στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. 



Ο κ. Στύλιος, επισκέφτηκε τα Ιωάννινα όπου συνομίλησε με Αρτινούς που διαμένουν εκεί. Επιπλέον, μετέβη στα χωριά Παντάνασσα, Χανόπουλο, Καμπή, Γρίμποβο και Γραμμενίτσα. όπου συζήτησε με τους εκεί κατοίκους.

Τους μετέφερε το ολοκληρωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, για περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές, για σωστή Παιδεία, για βελτίωση των παροχών Υγείας και περισσότερη ασφάλεια για τους πολίτες σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.

Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία, ως αυριανή Κυβέρνηση δεσμεύεται να μειώσει τους φόρους, βάζοντας τέλος στην εξαντλητική φορολόγηση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων.

Ανέφερε, ότι ως Βουλευτής Άρτας, έχοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Αρτινών, οι προτεραιότητές του είναι συγκεκριμένες: νέες ευκαιρίες για τους νέους, καλύτερες προϋποθέσεις για τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και του τόπου μας.

«Πρόκειται για προτεραιότητες τις οποίες έχω ήδη παρουσιάσει στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρμόδιο αντιπρόεδρο για το πρόγραμμα του κόμματος μας, Κωστή Χατζηδάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στύλιος.

Καταλήγοντας, κάλεσε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως του κόμματος που επέλεξαν να ψηφίσουν στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, να συμμετάσχουν στην μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης