Γ. Στύλιος:Μετατροπή της Άρτας σε σύγχρονο διακομιστικό κέντρο


- Ισχυρή εντολή στη Ν.Δ για να μπει ο τόπος μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας.

 Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, καθώς και θέματα υποδομών που απαιτούνται προκειμένου η Άρτα να εισέλθει δυναμικά στο δρόμο της ανάπτυξης,... 



...αναπτύσσει ο Γιώργος Στύλιος σε συναντήσεις με επιχειρηματίες, παράγοντες και πολίτες της Άρτας στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο υπ. Βουλευτής, αναφέρθηκε στη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

 «Το μήνυμά μας είναι απλό» ανέφερε ο κ. Στύλιος, «αφαιρούμε βάρη από τους πολίτες και από τις επιχειρήσεις για να δώσουμε δύναμη στην οικονομία και στη μεσαία τάξη. Θα διεκδικήσουμε για την Άρτα πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο περιφέρειας όσο και σε εθνικό».

Για να επιτύχουμε το σκοπό αυτό χρειάζεται: 

• Παροχή των απαραίτητων μέσων για την αναβάθμιση των πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων ώστε αυτές να μπορούν να σταθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των αγορών.

• Διασύνδεση της Πανεπιστημιούπολης Άρτας με την τοπική παραγωγή και επιχειρηματικότητα μέσω ανάπτυξης των απαραίτητων μηχανισμών για τη διάχυση της έρευνας προς όφελος της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων.

• Μετατροπή της Άρτας σε σύγχρονο διακομιστικό κέντρο με την προσέλκυση εταιρειών logistics που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα ωθήσουν την ανάπτυξη του εμπορίου.

• Xωροθέτηση και δημιουργία Βιομηχανικού και Βιοτεχνικού Πάρκου

• Παροχή των απαραίτητων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ψηφιακή αναβάθμιση και τον ποιοτικό εκσυγχρονισμό των τοπικών επιχειρήσεων

• Ενίσχυση της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας καθώς και της αυτοαπασχόλησης των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

• Ενεργοποίηση και αύξηση της απορροφητικότητας όλων των διαθέσιμων προγραμμάτων και δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. «Δημιουργώντας περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα», ανέφερε ο κ. Στύλιος, ο οποίος καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «Αξίζουμε καλύτερα, η Άρτα αξίζει καλύτερα. Με την ισχυρή εντολή των Αρτινών στις εκλογές θα το αποδείξουμε και στην πράξη».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης