Δήμος Γ. Καραϊσκάκη: Νέο ΚΔΑΠ στο Διάσελλο


Νέοι άνθρωποι από τα χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με όρεξη και μεράκι για δουλειά δημιούργησαν ένα νέο ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) με όνομα «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ», το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στο Διάσελλο Άρτας από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά του Δήμου.



Το ΚΔΑΠ είναι ένας παιδαγωγικός χώρος, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από 5 έως 12 ετών, με σκοπό την παροχή ποιοτικών, παιδαγωγικών δραστηριοτήτων πλαισιωμένες από χαρά και διασκέδαση (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ρομποτική μέσω LEGO, εικαστικά, χειροτεχνίες, θεατρολογία, μουσική - χορός, ενισχυτική διδασκαλία κ.α), έτσι ώστε ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.





Στο ΚΔΑΠ «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ» τα παιδιά θα γνωρίσουν καινούριες εμπειρίες, θα κάνουν νέους φίλους και θα ενδυναμώσουν ταυτοχρόνως τις έμφυτες δεξιότητές τους, εξελίσσοντας παράλληλα τα ποικίλα ταλέντα τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες θα συμμετέχουν.

Επιπροσθέτως ο γονιός θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο κι ο ίδιος γνωρίζοντας ότι το παιδί θα βρίσκεται σε έναν ασφαλή και άρτια διαμορφωμένο δημιουργικό χώρο, ο οποίος θα στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες κατάλληλους για την εκάστοτε δραστηριότητα.

Θα είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή και οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 13:30 έως τις 21:30, εκτός Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινών μηνών όπου θα λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 16:00. Τον μήνα Αύγουστο θα παραμένει κλειστό. Οι εγγραφές γίνονται έως τις 26 Ιουνίου. Με κάθε εγγραφή ΔΩΡΟ ένα σετ φόρμας με το λογότυπο «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ».

Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη εύχεται, στα νέα παιδιά που αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά με την δημιουργία του ΚΔΑΠ στα χωριά του Δήμου, να έχουν μια επιτυχημένη διαδρομή και ταυτόχρονα μέσω της δραστηριότητας τους να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι στην διαμόρφωση θετικά του χαρακτήρα των μικρών παιδιών της περιοχής.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης