Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2019

Θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα

Εικόνα
- Νεκρός ο 20χρονος οδηγός Μηχανής  Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα κατά τις πρωινές ώρες στους Κωστακιούς.

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα με 41 βαθμούς Κελσίου

Εικόνα
Σε κλοιό καύσωνα αναμένεται να εισέλθει η χώρα από τη Δευτέρα Σύμφωνα με το προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ, η θερμοκρασία από τη Δευτέρα θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Προσωρινός ανάδοχος για τα ηλεκτρονικά διόδια..

Εικόνα
- Χρέωση με το χιλιόμετρο Η χρέωση με το χιλιόμετρο θα γίνει σύντομα πράξη σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας. Η αρμόδια επιτροπή για τον διαγωνισμό που αφορούσε στην εγκατάσταση πλήρους ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών, δορυφορικής τεχνολογίας με οπτική αναγνώριση, αποσφράγισε τις οικονομικές προσφορές των δύο εναπομεινάντων σχημάτων. 

Αποζημιώσεις σε παραγωγούς μανταρινιών ποικιλίας "Κλημεντίνης"

Εικόνα
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη, και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, καταβάλλονται κρατικές ενισχύσεις de minimis 3,15 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς μανταρινιών ποικιλίας «Κλημεντίνη».

Πρόσκληση για την προεκλογική ομιλία του Γ. Στύλιου

Εικόνα
Ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Στύλιος σας προσκαλεί στην κεντρική προεκλογική του ομιλία

Τι αλλάζει σε αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ από 1η Ιουλίου

Εικόνα
Σημαντικές αλλαγές έρχονται στις χρεώσεις αναλήψεων από τα ATM την Δευτέρα 1η Ιουλίου. Η νέα τιμολογιακή πολιτική των ελληνικών τραπεζών έρχεται να εξομοιώσει τις χρεώσεις, με τις οποίες επιβαρύνονται οι κάτοχοι ελληνικών καρτών, με αυτές που καταβάλλουν από πέρσι το καλοκαίρι οι τουρίστες,.. .

Τα βότανα που «διαλύουν» το ουρικό οξύ

Εικόνα
Η όξινη διατροφή είναι συχνά πλούσια σε πουρίνες. Είναι ουσίες, που απαντώνται συνήθως σε κρέας, τυριά, οστρακοειδή, μανιτάρια και κρασί. Οι πουρίνες συμβάλλουν στον σχηματισμό και την καθίζηση κρυστάλλων ουρικού οξέος.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού στην Άρτα

Εικόνα
- Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών  Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 39 και 53 ετών.

Ποιο φρούτο ονόμαζε ο Όμηρος "δώρο των θεών" και για ποιον λόγο

Εικόνα
Ο Όμηρος το ανέφερε ως «δώρο των θεών». Και μάλλον δεν είχε άδικο. Η γλυκιά, αρωματική, ζουμερή και μαλακή σάρκα του αχλαδιού, κάνει αυτό το φρούτο ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ τα σημαντικά του διατροφικά οφέλη, το κάνουν σημαντικό «σύμμαχο» της υγείας μας.

Πολύ καλή η πορεία του Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»

Εικόνα
- Επιβεβαιώθηκε από την Επιτροπή Παρακολούθησης Η πολύ καλή πορεία της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020», επιβεβαιώθηκε κατά τη χθεσινή 5η Επιτροπή Παρακολούθησης που πραγματοποιήθηκε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Εξαιρετικής ποιότητας τα θαλάσσια νερά στην Ήπειρο

Εικόνα
«Εξαιρετικής ποιότητας» χαρακτηρίζονται σύμφωνα με την Εθνική Έκθεση Αξιολόγησης Υδάτων, τα θαλάσσια νερά στην Ήπειρο. 

Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Άρτας στην 84η ΔΕΘ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Άρτας θα συμμετάσχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Ένσταση - βόμβα από Κ. Παπασιώζο στο Δήμο Ν. Σκουφά

Εικόνα
- Ζητά ακύρωση της εκλογής Ροζίνας Βαβέτση  Μια ένσταση που σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα "ΗΧΩ της Άρτας", κατατέθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Σκουφά Κώστα Παπασιώζο, εις βάρος της εκλεγμένης Δημάρχου, στον β’ γύρο των εκλογών στις 2 Ιουνίου 2019, Ροζίνας Βαβέτση, φαίνεται να βάζει ζητήματα ανατροπής και νέων δεδομένων στην μέχρι σήμερα κατάσταση.

Δίκη Γιακουμάκη:Ένοχοι οι 8 από τους 9 κατηγορούμενους

Εικόνα
- Οι ποινές που επιβλήθηκαν  Ένοχους έκρινε το δικαστήριο τους 8 από τους 9 Κρητικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατ' εξακολούθηση στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ανακοινώθηκαν οι Βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές 2019

Εικόνα
- Μόρια και βάσεις Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Άρτα: ...Ανήλικοι έκλεψαν ανήλικο !!

Εικόνα
Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, καθώς και σε βάρος της μητέρας τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Αυτές είναι οι ασθένειες που θεραπεύει κάθε βότανο

Εικόνα
– Δείτε τον πλήρη οδηγό Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπείες τους… Μάθε τις θεραπευτικές ιδιότητες κάθε βοτάνου μέσα από έναν εύχρηστο αλφαβητικό κατάλογο των βοτάνων της ελληνικής φύσης!

Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Δήμο Καραϊσκάκη

Εικόνα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έργο του Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη για την αντιπλημμυρική θωράκιση των γεφυριών και περιουσιών δημοτών μας πλησίον του ποταμού στη θέση " Βρατσίστα " Άνω Καλεντίνης καθώς και της γέφυρας Διχομοιρίου !  

36άρια σε Άρτα και Πρέβεζα

Εικόνα
Στους 36 βαθμούς Κελσίου έφτασε ο υδράργυρος στην Άρτα και την Πρέβεζα, θερμοκρασίες που είναι μεταξύ των δέκα υψηλότερων που καταγράφηκαν την Πέμπτη σε ολόκληρη την χώρα. 

Σύσκεψη στην Άρτα οργάνωσης του Δ΄ Συνοδικού Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού

Εικόνα
Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Άρτα Συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019,  του Δ΄  Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού.

Μαθητές - δάσκαλοι από Ισπανία, Πολωνία και Τουρκία στην Άρτα

Εικόνα
Πριν από λίγες μέρες είχαμε τη χαρά, ως 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, να υποδεχτούμε και να φιλοξενήσουμε στην Άρτα τις αποστολές από τις χώρες με τις οποίες συνεργαστήκαμε στο πρόγραμμα Erasmus+ «Το βιβλίο των ψηφιακών μύθων».  (ΦΩΤΟ)

Μεγαλόχαρη:Στο ΣτΕ, για το αιολικό στη θέση "Γεραμπή"

Εικόνα
Κόντρα αποκεντρωμένης διοίκησης με Δήμο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και κατοίκους  Το Αιολικό πάρκο στη θέση ΓΕΡΑΜΠΗ (ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ) του ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού ο Δήμος Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, λέει «ΟΧΙ», η αποκεντρωμένη διοίκηση λέει «ΝΑΙ»,... 

Άρτα: Από αύριο ανοιχτός ο φάρος της Κόπραινας

Εικόνα
Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλιακών Βοηθημάτων ανοίγει αύριο ο φάρος της Κόπραινας.

Αστροβραδιά στο Βυζαντινό Κάστρο της Άρτας

Εικόνα
Μια μαγική αστροβραδιά έρχεται στο θέατρο του Βυζαντινού Κάστρου της Άρτας Η πρωτοβουλία ανήκει και πάλι στον δραστήριο Σύλλογο Αστρονομίας και Διαστήματος «Αστρολάβος» που δραστηριοποιείται στην Άρτα.

14.000 ευρώ για μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις

Εικόνα
Νέα παράταση έως τις 2 Ιουλίου έδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την υποβολή των αιτήσεων στήριξης στο υπόμετρο 6.3 “Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων “ που αφορά στην επιδότηση των 14.000 ευρώ. 

Δίαιτα αγγουριού: Πόσα κιλά χάνετε & πόσο υγιεινή είναι;

Εικόνα
Υπάρχουν πολλές εκδοχές της δίαιτας του αγγουριού, η οποία προκαλεί γρήγορη απώλεια βάρους. Η συγκεκριμένη δίαιτα σας επιτρέπει να χάσετε μέχρι επτά κιλά σε επτά ημέρες.

Το κάστρο της Πρέβεζας με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα

Εικόνα
- Το ιστορικό κάστρο του Παντοκράτορα Αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών μιας και η φήμη του για την υπέροχη θέα που προσφέρει προς Ιόνιο, Λευκάδα και Άκτιο έχει πια εξαπλωθεί. Όπως και ότι στο Κάστρο του Παντοκράτορα θα δεις ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα. (- Δείτε τις φωτογραφίες)

Τρεις λύσεις για να απαλλαγείτε από τις μύγες στο σπίτι

Εικόνα
- Χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα του καλοκαιριού είναι οι μύγες που μερικές φορές μάταια προσπαθούμε να κρατήσουμε μακριά από το σπίτι.

Το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων

Εικόνα
Υπεγράφη χθες από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, η απόφαση που καθορίζει το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα της κτηνοτροφίας για το έτος 2018 και αφορά τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων.

Γ. Στύλιος: Η ανακατασκευή των παλιών δικαστηρίων δεν έχει ακόμη ξεκινήσει

Εικόνα
 «Παρόλες τις εξαγγελίες από επίσημα χείλη της Κυβέρνησης, το Ειρηνοδικείο και το Πταισματοδικείο Άρτας εξακολουθούν να στεγάζονται σε μισθωμένο κτίριο που δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις», σχολίασε ο Γιώργος Στύλιος, αναφερόμενος στη στασιμότητα που επικρατεί στις εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου των παλαιών Δικαστηρίων Άρτας. 

Συνάντηση Γεροβασίλη-Τσίρκα με ετεροδημότες της Άρτας

Εικόνα
Σε συνάντηση ετεροδημοτών της Άρτας στην Αθήνα παραβρέθηκαν, την Τρίτη 25 Ιουνίου, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποψήφια βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας. 

Αντιμετωπίζεται η λειψυδρία στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Εικόνα
Δημοπρατείται από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη με προϋπολογισμό 370.000 € το έργο: «Αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας του Δήμου (Β' φάση)», με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στην ηλεκτρονική δημοπρασία, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.

Τι να προσέχετε πάντα στα πλαστικά μπουκάλια νερού το καλοκαίρι

Εικόνα
Κάθε είδος πλαστικού περιέχει διαφορετικές χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε την σήμανση πάνω στο μπουκάλι νερού που υποδεικνύει το είδος του πλαστικού.

Άρτα: Μια συναρπαστική Μαγική Βραδιά

Εικόνα
Μετά την επιτυχία της αναβίωσης του εθίμου με τη φωτιά του Αγίου Ιωάννη του Ριγανά το ΔΣ του Συλλόγου φίλων βυζαντινού Ναού Αγίας Θεοδώρας Άρτας ευχαριστεί : Την Περιφερειακή ενότητα Άρτας και το Δήμο Αρταίων για την συνδιοργάνωση .(Φώτο)

«Φλέγεται» η Ευρώπη, με το κύμα ζέστης από την Αφρική

Εικόνα
- Πολίτες και τουρίστες αναζητούν δροσιά στα σιντριβάνια Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές σε πολλές χώρες της Ευρώπης για τον καύσωνα που φέρνει σχεδόν σε όλη την ήπειρο το κύμα ακραίας ζέστης από την Αφρική. Στη Γαλλία, που ακόμα τρέμει τον καύσωνα μετά τους 15.000 νεκρούς του καλοκαιριού του 2003,... (ΦΩΤΟ)

Μέτρα προστασίας από τις αρκούδες

Εικόνα
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας λόγω της αυξημένης εποχικής δραστηριότητας των άγριων ζώων ιδιαιτέρως αρκούδας πλησίον κατοικημένων περιοχών/οικισμών...

Άρτα:1ο τουρνουά ποδοσφαίρου 2×2 με ρομπότ ανοιχτών τεχνολογιών

Εικόνα
Μετά την επιτυχή διεξαγωγή της ημέρας Arduino (Arduino Day 2019) στην Άρτα, η «Σύγχρονη Εκπαιδευτική» διοργανώνει και το 1 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου με ρομπότ 2×2 Ανοιχτών Τεχνολογιών. 

Τσιμεντόστρωση οδικού δικτύου Μανιφαβαίϊκα-Φλωριάδα

Εικόνα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του οδικού δικτύου: Μανιφαβαίϊκα Κλειδίου - Φλωριάδα β' φάση (Οδικό δίκτυο που συνδέει την Περιφέρεια Ηπείρου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω των Τοπικών Κοινοτήτων Κλειδίου και Φλωριάδας).

"Κάποτε μας έλεγαν ...τρελούς"

Εικόνα
Κείμενο του Δημήτρη Στεργιούλη   Ο σύλλογός μας ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ κλείνει πλέον αισίως τα είκοσι χρόνια ζωής και προσφοράς στο χωριό. Γεννήθηκε από μια μικρή ομάδα Θεοδωριανιτών συγχωριανών μας, οι οποίοι απ' την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκαν στα σχέδια για εγκατάσταση τεσσάρων μικρών υδοηλεκτρικών στα ποτάμια του χωριού μας.

Γιώργος Στύλιος: Δημιουργία Αλιευτικών καταφυγίων

Εικόνα
  «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για την έμπρακτη στήριξη της Γεωργίας, της Κτηνοτροφίας και της Αλιείας στον τόπο μας μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου». 

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας στη συνοικία Γούρνα

Εικόνα
Τη συνοικία της Γούρνας στην Άρτα επισκέφθηκαν το βράδυ της Τρίτης 24 Ιουνίου 2019 υποψήφιοι βουλευτές και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής και είχαν ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους και καταστηματάρχες στην πλατεία Ζέρβα και την πλατεία Κρυστάλλη. 

Εξακόσιοι φασιανοί σε βιότοπους της Άρτας

Εικόνα
Εγκρίθηκε ο εµπλουτισµός βιοτόπων µε Κυνηγετικό Φασιανό στη θέση «Άραχθος-Βαλαώρα» του ∆ήµου Αρταίων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Εκδήλωση στην Άρτα για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη

Εικόνα
Την Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019, επέτειο της απελευθέρωσης της Άρτας η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πραγματοποίησε εκδήλωση, αναφερομένη στον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη.

Το Κάστρο του Γρίβα στη Λευκάδα με την υπέροχη θέα

Εικόνα
Λίγο πριν τη Λευκάδα, ταξιδεύοντας από τη Βόνιτσα προς το νησί, πάνω σε έναν βραχώδη λόφο υψώνεται το κάστρο του Γρίβα. Ή το φρούριο του Τεκέ, που ήταν και η αρχική του ονομασία. (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  

Γ. Στύλιος:Μετατροπή της Άρτας σε σύγχρονο διακομιστικό κέντρο

Εικόνα
- Ισχυρή εντολή στη Ν.Δ για να μπει ο τόπος μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας.  Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, καθώς και θέματα υποδομών που απαιτούνται προκειμένου η Άρτα να εισέλθει δυναμικά στο δρόμο της ανάπτυξης,... 

Βιβλιοπαρουσίαση:«Οι Νόμοι των Διαδόχων» στην Άρτα

Εικόνα
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, ο αρτινός συγγραφέας Γιάννης Κωτσοκώστας και οι Εκδόσεις Πηγή, συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος με τίτλο «Οι Νόμοι των Διαδόχων» την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας. 

Έκλεβαν καλώδια χαλκού στη Β.Π. Πρέβεζας

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, τρεις περιπτώσεις κλοπών καλωδίων χαλκού από επιχειρήσεις στην περιοχή της Πρέβεζας. 

102 Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται στους 4 δήμους της Άρτας

Εικόνα
-Όλα τα ονόματα των συμβούλων που εκλέγονται στους Δήμους     Σχεδόν ένα μήνα κράτησαν οι διαδικασίες για να οριστικοποιήσει και να ανακοινώσει επίσημα το Πρωτοδικείο Άρτας την κατανομή των εδρών στον Δήμο Αρταίων, αλλά και στους υπόλοιπους 3 περιφερειακούς Δήμους .

Διάνοιξη δρόμου και πλακοστρώσεις στην Άρτα

Εικόνα
- Αισθητική αναβάθμιση κεντρικών σημείων της πόλης Σημαντικές εργασίες καθημερινότητας βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το Δήμο Αρταίων, με στόχο την βελτίωση των υποδομών και της προσβασιμότητας πεζών και οδηγών. 

Γ. Στύλιος: Αυτοδύναμη Ν.Δ. για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και της τοπικής οικονομίας

Εικόνα
Διαδοχικές συναντήσεις με παραγωγούς, επαγγελματίες, εργαζόμενους και άνεργους πραγματοποιεί στην Άρτα ο Γιώργος Στύλιος, μεταφέρνοντάς τους το ολοκληρωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην Άρτα.

MVP στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Εικόνα
Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ο Έλληνας σούπερ - σταρ πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν με τους Μπακς στην κανονική διάρκεια του NBA και λίγο μετά τις 6 το πρωί αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. (ΒΙΝΤΕΟ)