Πολυξένη Βαρέλη:Ένας βασικός στόχος των Τζουμέρκων είναι η τουριστική ανάπτυξη


 Η Πολυξένη Βαρέλη, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στα Κ. Τζουμέρκα, με τον συνδυασμό του Χρήστου Χασιάκου.

Με χθεσινή ανακοίνωσή της αιτιολογεί την απόφασή της αυτή, καθ' ότι πιστεύει μεταξύ άλλων ότι μπορεί να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της όμορφης αυτής περιοχής της πατρίδας μας. Αντικείμενο με το οποίο όπως βεβαιώνει έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια.




Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΟΠΟΥ ΖΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ.

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ  ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Βαρέλη Πολυξένη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης