Εκδήλωση Γ. Στύλιου με τους Αρτινούς της Αθήνας για τις ευρωεκλογές


- Πολλή μεγάλη η συμμετοχή

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 8 Μαΐου, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γιώργος Στύλιος για τους Αρτινούς ετεροδημότες της Αθήνας σχετικά με τις ευρωεκλογές. Την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Πανηπειρωτικής χαιρέτησαν ο Κωστής Χατζηδάκης Αντιπρόεδρος ΝΔ, καθώς και οι Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Νίκος Γιαννής, και Κώστας Δέρβος υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 




Ο κ. Στύλιος αρχικά ανέφερε ότι όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμα θέματα όπως η οικονομική κρίση, οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές, και το Brexit.

Η παρούσα Κυβέρνηση, τόνισε ο Βουλευτής της ΝΔ, έχει προδώσει όλα τα ιδανικά της πατρίδας μας, αναφερόμενος στην εισαγωγή της έννοιας του «ουδετερόθρησκου» κράτους από το ΣΥΡΙΖΑ στην Συνταγματική Αναθεώρηση και στην προδοσία των θυσιών αίματος των Ελλήνων μέσω της απαράδεκτης «Συμφωνίας των Πρεσπών», με την οποία «χαρίστηκε» η Μακεδονική ταυτότητα στους Σκοπιανούς.

Στη συνέχεια ο κ. Στύλιος μίλησε για τα θέματα του νομού Άρτας για τα οποία έχει δημιουργήσει σχετικό Αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο και έχει ήδη παρουσιάσει στον Πρόεδρο της Ν.Δ.. Το σχέδιο επικεντρώνεται στον Παραγωγικό τομέα, στους τομείς Υγείας, Παιδείας, σε θέματα Υποδομών, καθώς και σε θέματα Τουρισμού και ανάδειξης της Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

 Η Ελλάδα του μέλλοντος, ανέφερε ο κ. Στύλιος, «πρέπει να χτίσει ένα τίμιο κράτος, σωστό πάροχο υπηρεσιών για όλους, όχι εργοδότη κάποιων ή πελάτη συμφερόντων. Χρειαζόμαστε μια οικονομία που να γεννάει ευκαιρίες για τους νέους Έλληνες, όχι χρέη. Θέλουμε ένα κράτος δικαίου, όπου οι επενδύσεις και οι δημόσιες δαπάνες θα λειτουργούν με συμφέρον τον φορολογούμενο πολίτη και όχι υπέρ των μεσαζόντων και των προμηθευτών».

 «Οι προτεραιότητες της ΝΔ είναι γνωστές» ανέφερε ο κ. Στύλιος, «λιγότεροι φόροι και εισφορές, περισσότερες επενδύσεις και περισσότερες θέσεις εργασίας. Στη Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιούμε την γλώσσα της αλήθειας, του ρεαλισμού και της τόλμης. Με σαφή Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και εθνική στρατηγική, απαντούμε αξιόπιστα στις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών».

Καταλήγοντας, εξέφρασε τις από καρδιάς ευχαριστίες του στους ετεροδημότες για την πολυπληθή παρουσία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους προσκεκλημένους υποψηφίους ευρωβουλευτές.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ