Αλέκα Τσιβόλα: Όλοι μαζί για τα Τζουμέρκα!


 Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή, τώρα είναι η ώρα να αγωνιστούμε για τα Τζουμέρκα, τώρα είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στο τόπο μας, είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω τον αυταρχισμό, την εσωστρέφεια και την αναποτελεσματικότητα! 



«Όλοι μαζί», αυτό είναι το σύνθημα που επέλεξε ο Χρήστος Χασιάκος γι’ αυτές τις εκλογές. Και είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που στέλνει σε όλους τους δημότες των Κεντρικών Τζουμέρκων:

Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή να αλλάξουμε τον τόπο που αγαπάμε, κανείς δε περισσεύει στην προσπάθεια για τα νέα Τζουμέρκα που δε πνίγονται στα προβλήματά τους αλλά απελευθερώνουν τις μεγάλες τους δυνατότητες, τις δυνάμεις όλων μας!

 Στις 2 Ιουνίου ας κάνουμε την επιλογή της ευθύνης και της προοπτικής για τον τόπο μας. Ας κάνουμε την επιλογή της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας!

Στις 2 Ιουνίου να κάνουμε όλοι μαζί τη μόνη επιλογή για προκοπή και πρόοδο στα Τζουμέρκα. Ας επιλέξουμε για Δήμαρχό μας το Χρήστο Χασιάκο.

 Έναν άνθρωπο προσηνή, βαθιά πολιτισμένο, αξιοπρεπή και έντιμο με παρακαταθήκη το έργο του από το παρελθόν και σαφές όραμα για το παρόν και το μέλλον.

Αυτή την Κυριακή δίνουμε σαφή εντολή στο Χρήστο Χασιάκο, όλοι μαζί!

Όλοι μαζί για να ζωντανέψουν ξανά οι προοπτικές του τόπου μας
Όλοι μαζί για να εξοβελίσουμε το φόβο, τον αυταρχισμό και την αδικία
Όλοι μαζί για να μπορούν οι Τζουμερκιώτες να δημιουργήσουν και να δημιουργηθούν ξανά

Όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να φκιάσουμε τα νέα Τζουμέρκα ίσα με το ανάστημα μας. Και ο δρόμος είναι ανοιχτός….. Πάμε!

 Αλέκα Τσιβόλα - Θωμά 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης