Τσιβόλα: Θα μάχομαι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή


- Για την επικράτηση του συνδυασμού μας και την τελική νίκη του Χρήστου Χασιάκου

Υποθήκη για το μέλλον φαίνεται να έβαλε η εκπαιδευτικός Αλέκα Τσιβόλα - Θωμά, με την συμμετοχή της στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.  



Τονίζει και υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της που χθες ανάρτησε στο fb ότι "...Δε θα σταματήσω να παρεμβαίνω και δε θα σταματήσω να εκφράζω τις αγωνίες μας και τις ανάγκες για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο...".

Το πλήρες ευχαριστήριο κείμενο της Κας Τσιβόλα έχει ως εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους Τζουμερκιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες, κοινούς προβληματισμούς και ανησυχίες για την πορεία του τόπου μας.

Μετά από έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα κατάφερα να αποσπάσω 213 ψήφους και να πάρω την 6η θέση μεταξύ του συνόλου των υποψηφίων του συνδυασμού στην ενότητα Αθαμανίας και τη 2η θέση μεταξύ των γυναικών του συνδυασμού στην ενότητα Αθαμανίας επίσης.

Δυστυχώς δεν καταφέρνω να εκλεγώ, αλλά για μένα αυτό δεν αλλάζει απολύτως τίποτα! Θα μάχομαι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή για την επικράτηση του συνδυασμού μας και την τελική νίκη του Χρήστου Χασιάκου.

Είμαι εδώ και δηλώνω παρόν από τη θέση που μου δώσατε. Δε θα σταματήσω να παρεμβαίνω και δε θα σταματήσω να εκφράζω τις αγωνίες μας και τις ανάγκες για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τη νίκη στο 2ο γύρο!
Όλοι μαζί!

Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 Αλέκα Τσιβόλα - Θωμά




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης