Αλέκα Τσιβόλα: Γιατί με το Χρήστο Χασιάκο;


Η Αλέκα Τσιβόλα - Θωμά, με χθεσινό της και άκρως προσεγμένο άρθρο, αιτιολογεί και επιχειρηματολογεί για την απόφασή της να κατέλθει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέκων στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Χασιάκου



 Το πλήρες κείμενο του ενδιαφέροντος από κάθε άποψη, άρθρου της Κας Αλέκας Τσιβόλα, έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνδημότες, Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα κληθούμε να αποφασίσουμε για τις τύχες και την πορεία του τόπου μας. Προ ολίγων ημερών ανακοίνωσα την συμπόρευσή μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρήστο Χασιάκο και την παράταξη «Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία».

Επειδή όμως οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον των Τζουμέρκων οφείλω να αιτιολογήσω και να επιχειρηματολογήσω για την απόφασή μου αυτή. Γιατί λοιπόν με το Χρήστο Χασιάκο;

 Επειδή ο Χρήστος Χασιάκος μπορεί να εγγυηθεί με την εμπειρία την προσωπικότητά του και την πολιτική του οξυδέρκεια την επόμενη μέρα στα Κεντρικά Τζουμέρκα.

 Επειδή τον χαρακτηρίζει η ακεραιότητα, το ήθος και η όρεξη για δουλειά ώστε να επανέλθουν τα Τζουμέρκα σε τροχιά ανάπτυξης.

 Επειδή ως Δήμαρχος του πρώην Δήμου Αγνάντων χαρακτηρίστηκε, κατά γενική ομολογία, ως ο αναμορφωτής αυτού του Δήμου. Και ήταν πράγματι αυτός που με το σχεδιασμό του και το έργο του για 12 συναπτά έτη άλλαξε εκ βάθρων την όψη αυτού του τμήματος των Τζουμέρκων.

 Επειδή στα δυόμιση χρόνια (2012-2014) που θήτευσε ως Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, μέσα στην εντονότερη περίοδο της κρίσης στη χώρα, ολοκλήρωσε πάνω από 50 μελέτες (ώριμες στο τέλος της θητείας του) για έργα ανάπτυξης, υποδομής, προβολής και εξωραϊσμού. Δυστυχώς οι μελέτες αυτές παραμένουν στα συρτάρια του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων καθώς είναι ελάχιστες αυτές για τις οποίες ο Δήμος Κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση.

 Για να πάψει να είναι ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ο Δήμος των λίγων και των εκλεκτών

Αν λοιπόν για κάποιους το επιχείρημά είναι ότι ο Χασιάκος ήταν 16 χρόνια Δήμαρχος, τους λέω ότι αυτό είναι το δικό μας επιχείρημα, είναι το δυνατό μας χαρτί!

Για όλους εσάς λοιπόν που μας έχετε συνηθίσει τώρα τελευταία σε τέτοιου επιπέδου επιχειρήματα σας παραπέμπω στη φράση του Πυθαγόρα: «Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν» (Πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο από τη σιωπή)

Στους Τζουμερκιώτες που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου τους έχω μόνο να πω ότι θέλει δουλειά, θέλει δουλειά για να ζωντανέψουν ξανά οι προοπτικές του τόπου μας, θέλει δουλειά για να ξεκολλήσουμε από το τέλμα.

Κλείνω λέγοντας ότι η εμπειρία και η ικανότητα του επικεφαλής μας, η όρεξη όλων μας για δουλειά, τα νέα αλλά και τα έμπειρα πρόσωπα του συνδυασμού μας απαρτίζουμε τη δυνατότερη ομάδα και καλύτερη επιλογή για τα Τζουμέρκα και δηλώνουμε παρόν στο παρόν και στο μέλλον του τόπου μας.

Ας γίνουν αυτές οι εκλογές η αφετηρία καλύτερων ημερών στα Κεντρικά Τζουμέρκα

Αλεξάνδρα Τσιβόλα Θωμά 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης