Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Β. Ψαθά για τις εκλογές της 26ης Μαίου 2019


Στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, οι πολίτες της Ηπείρου θα κληθούν να επιλέξουν τα πρόσωπα που θα οδηγήσουν την Περιφέρεια Ηπείρου στην 3η δεκαετία του αιώνα που διανύουμε. Σε μια εποχή με τεράστιες προκλήσεις, υποχρεώσεις αλλά και δυνατότητες. 




Στην προηγούμενη θητεία, η Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου και ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης υλοποίησαν μια σειρά από βασικά έργα υποδομής που αποτελούσαν αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας για δεκαετίες.

Στηρίξαμε τον κόσμο της παραγωγής (αγρότες, κτηνοτρόφους, πτηνοτρόφους, επιχειρηματίες) με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου. Προβάλαμε την Ήπειρο, τα προϊόντα της και τον πολιτιστικό της πλούτο σε δεκάδες τουριστικές εκθέσεις.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ζητούμε από τους συμπολίτες μας να ανανεώσουν την στήριξή τους προς την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Επειδή ο νόμος έχει αλλάξει, κι εγώ ως Αντιπεριφερειάρχης ζητώ την ψήφο με σταυρό, των πολιτών της ΠΕ Άρτας, προκειμένου να συνεχίσω να προσφέρω στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης