Από την Φιλιππούπολη υποψήφια στο Δήμο Αρταίων


Η Μαρίνα Βράτσεβα - Κρεμπούνη, ήρθε από τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στην Άρτα για να αγωνιστεί στην Αναγέννηση το 2000.  Συνδύασε το όνομά της με τίτλους και την πετυχημένη πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ.
 



 Όταν ήρθε ενσωματώθηκε στην μεγάλη τότε ασπρόμαυρη ομάδα, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ των άλλων οι Ρουμάνες Άννα Σαβουλέσκου και Μαρινέλα Γκιόρφυ. Όπως επίσης οι Ελληνίδες Βάσω Σκάρα, Γκόλια Γρηγορία, Φωτιάδου Ιωάννα, Ψαθά Άννα, Σκουτέλα Αλεξάνδρα, Βέμη Παναγούλα κ.α.

Είχε αγωνιστεί στην Εθνική Βουλγαρίας για πολλά χρόνια (από το 1993 μέχρι 2007) και αποτελούσε βασικό στέλεχος του αθλήματος στην γειτονική Χώρα.

Οι φίλαθλοι της Άρτας την καμάρωσαν, την χειροκρότησαν στα γήπεδα και σίγουρα η ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας αισθάνεται ότι απόκτησε ένα νέο μέλος που δικαιωματικά θέλει να συνεισφέρει στη πόλη που αγάπησε.

Φιλιππούπολη: Φέτος είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης
Έτσι, χωρίς δισταγμό δεν είπε "όχι", στη πρόταση που της έγινε να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, με τον συνδυασμό "Δημοτική Αναγέννηση", επικεφαλής του οποίου είναι η Τζένη Ταπραντζή - Κοίλα.     

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της τόνισε μεταξύ άλλων: Στα 19 χρόνια που πλέον διαμένω στην Άρτα, έχω μια διαμορφωμένη άποψη για την δυναμική αυτής της πόλης. Άλλωστε οι δύο πόλεις έχουν κοινά σημεία αναφοράς. Όπως για παράδειγμα, η μεν Άρτα είναι κτισμένη στις όχθες του Αράχθου η δε Φιλιππούπολη στις όχθες του Ποταμού Έβρου.

Επίσης, όπως τα Τζουμέρκα, έτσι και τα Ορη της Ροδόπης περιβάλλουν την πεδιάδα της περιοχής. Έχει υγρό υποτροπικό κλίμα με σημαντική επίδραση υγρού ηπειρωτικού.


Μικρό βιογραφικό



Γεννήθηκε στις 27.081977 στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη). Ξεκίνησε το handball στα 12ης χρόνια . Παρακολούθησε  μαθήματα στο Γυμνάσιο και Λύκειο στο αθλητικό  σχολείο της Φιλιππούπολης. Αγωνίζονταν στην θέση ίντερ και έχει ύψος 1.85

Έχει παίξει για την Λοκομοτίβ Σόφιας στις ομάδες κορασίδων και πανκορασιδων και αργότερα στις γυναίκες. Το 1993 πήρε  το πρώτο της τρόπαιο  κατακτώντας την 1η θέση με την ομάδα γυναικών. Ακολούθησαν άλλα 3 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα  με την ομάδα της "Αγροτελ".

Με την Αναγέννηση Άρτας κατέκτησε στην Ελλάδα 6 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα. Επίσης είναι κάτοχος της 3ης θέσης,  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beachhandball του 2007.

Παντρεύτηκε τον πολιτικό Μηχανικό και αθλητή του Μπάσκετ (Ολυμπιακός) Θανάση Κρεμπούνη το 2010. Απέκτησε τα δίδυμα Χρήστο και Μαρία και τον 2012 τον Ακύλα. Μέχρι το 2018 έπαιξε  στην Α1 του Εθνικού Ελληνικού πρωταθλήματος. Πήρε ελληνική υπηκοότητα το 2013.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης