Κ.Τζουμέρκα:Κοινό ψηφοδέλτιο Σκαλτσογιάννη- Τσίπρα


Από την προγραμματική συμπόρευση, τη συνεργασία, και την κοινή κάθοδο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 26 Μαΐου του 2019, των Δημοτικών Παρατάξεων "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σκαλτσογιάννη και «Συνεργασία Πολιτών Κεντρικών Τζουμέρκων» με επικεφαλής τον Λεωνίδα Τσίπρα, προκύπτει η Δημοτική Παράταξη «Προοδευτική Συνεργασία Αλλαγής» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σκαλτσογιάννη.




Κοινός στόχος μια ισχυρή προοδευτική συνένωση Τζουμερκιωτών με σκοπό ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές, προς όφελος της ευημερίας, της καλύτερης διοίκησης του Δήμου και της επίλυσης χρονιζόντων προβλημάτων.

Χρειάζεται ο τόπος μια αλλαγή που θα δώσει καινούρια προοπτική και απαντήσεις στις προκλήσεις των καιρών, και που θα υπόσχεται καλύτερη εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου ο οποίος απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις και παράγει περισσότερα ωφελήματα.

Διότι ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων παράλληλα με τα προβλήματα βασικών υποδομών που χρήζουν επίλυσης, έχει και απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης, με προνομιακό πεδίο τον ήπιο και εναλλακτικό τουρισμό μέσα από αναξιοποίητα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, κι ένα απαράμιλλο φυσικό κάλλος σε συνδυασμό με τα ιστορικά μνημεία και το λαογραφικό πλούτο.

Απαιτείται λοιπόν όχι μόνο αλλαγή προσώπων, αλλά και αλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνεται η διακυβέρνηση του Δήμου στους σύγχρονους καιρούς της δράσης και της δημιουργίας, και αυτό αποτελεί εγγύηση της νέας Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συνεργασία Αλλαγής».

Η νέα δυναμική που διαμορφώνεται από τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, φέρνει αέρα νίκης στα Κεντρικά Τζουμέρκα προς όφελος όλων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης