Υποψήφια με Χρ. Χασιάκο η Αλεξάνδρα Τσιβόλα - Θωμά


"Μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον στα Κεντρικά Τζουμέρκα". Με αυτή την φράση, η Αλεξάνδρα Τσιβόλα - Θωμά, υπογραμμίζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο "την αγάπη της και την αγωνία της για την προκοπή όλων των χωριών της περιοχής των Τζουμέρκων".



Στην σχετική ανακοίνωση της υποψηφιότητά της διατρανώνει μεταξύ άλλων ότι θα συμβάλει "για μια δημοτική αρχή που να αρμόζει και ταιριάζει στο ύφος και το ήθος των Τζουμερκιωτών"

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: 

Αγαπητοί συνδημότες Ζω, δραστηριοποιούμαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου στα Κεντρικά Τζουμέρκα. Με ξέρετε και σας ξέρω.

Η αγάπη μου για τον τόπο, η αγωνία μου για την πρόοδο και την προκοπή όλων των χωριών των Τζουμέρκων, η ανάγκη για μια δημοτική αρχή που να αρμόζει και ταιριάζει στο ύφος και το ήθος των Τζουμερκιωτών, με οδήγησαν στην απόφαση να συστρατευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χασιάκο και την παράταξη "Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία".

 Σε μια προσπάθεια με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες, αλλά και με ανθρώπους έμπειρους στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα συμβάλω και εγώ για να διοικηθεί ο Δήμος μας διαφορετικά, να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας και να διεκδικήσουμε την βιώσιμη ανάπτυξη και προοπτική όλων των χωριών των Τζουμέρκων.

 Έχω την πεποίθηση ότι ο Χρήστος Χασιάκος μπορεί να εγγυηθεί με την προσωπικότητα και την πολιτική του οξυδέρκεια, την αξιοβίωτη ανάπτυξη των Κεντρικών Τζουμέρκων. Το έχει αποδείξει άλλωστε με την μακρόχρονη πορεία του ως Δήμαρχος του πρώην Δήμου Αγνάντων.

Μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον στα Κεντρικά Τζουμέρκα, μας αξίζει μια δημοτική αρχή που να πιστεύει στο διάλογο, την επικοινωνία και την αλληλοκατανόηση.

 Μα πάνω απ’ όλα μας αξίζει μια δημοτική αρχή που να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις ανάγκες των ανθρώπων και του τόπου και να είναι παρούσα για όλους τους δημότες, χωρίς διακρίσεις, για να δημιουργήσουμε όπως είπε και ο Μπελογιάννης νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων.

Αγαπητοί συνδημότες, στις επερχόμενες εκλογές σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Κλείνω με τη ρήση του Ισοκράτη: «Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν» (το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο μ’ αυτό εκείνων που την κυβερνούν).

 Με τιμή Αλεξάνδρα Τσιβόλα Θωμά



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης