Καχριμάνης:Έγιναν άλματα προς τα εμπρός στην Ήπειρο


«Η Ήπειρος στα οκτώ χρόνια του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης έχει κάνει άλματα προς τα εμπρός», τόνισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μιλώντας   στην Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό του 2018. 



«Την πραγματικότητα αυτή, τόνισε, τη βιώνουν οι Ηπειρώτες στις πόλεις και στα χωριά. Είναι αυτοί που είδαν να αναβαθμίζεται το επίπεδο της καθημερινότητας και της ζωής του». 

 Το έργο αυτό, ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης. Το εξήραν Κοινοτικοί Επίτροποι, Υπουργοί, Πολιτικοί, αλλά και το αποδεικνύουν σημαντικές δράσεις που αναλήφθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου, που τις αντέγραψαν άλλοι φορείς ή και υπηρεσίες, όπως το πρόγραμμα των Αρχαίων Θεάτρων, το σύστημα διαχείρισης βοσκήσιμων γαιών, την επιτυχημένη αντιμετώπιση της διαχείρισης των απορριμμάτων που απέτρεψε την επιβάρυνση με πρόστιμα των Ηπειρωτών, οι παρεμβάσεις Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα για το 2018, ο Περιφερειάρχης ανέφερε πως ήταν ένα από τους παραγωγικότερους χρόνους. «Ήταν έτος- επιστέγασμα του έργου που έχει προετοιμαστεί και συντελεστεί  στα προηγούμενα χρόνια θητείας της νυν Περιφερειακή Αρχής. Είναι ένα έργο που έβαλε γερές βάσεις για σημαντικά έργα υποδομής  και για την επόμενη Περιφερειακή περίοδο.

Σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας της Περιφέρειας υπάρχουν συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.  Οι δράσεις της Περιφέρειας εντάσσονται στον στρατηγικό σχεδιασμό και στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα, που έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες».




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης