Με λαμπρότητα τίμησε η Άρτα την επέτειο της 25ης Μαρτίου


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Άρτα, με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της πόλης, αλλά και με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτισσας. (Φώτο)



Tην Δευτέρα το πρωί, στον πανηγυρίζοντα βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας Άρτης, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Στην συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος, στον Ναό της Παρηγορήτισσας, ετέλεσε Δοξολογία για την Εθνική εορτή, καθώς και Τρισάγιο, στο Ηρώο της Πλατείας Ελευθερίας, για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες και κατόπιν παρηκολούθησε την παρέλαση.



Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη



«Η Επανάσταση των Ελλήνων αποτελεί εθνική αλλά και παγκόσμια αναφορά στην ιστορία για εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, ισονομία και ελευθερία. Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στα προτάγματα της δικής μας εποχής, έχουμε να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, ανθρωπισμό, ειρήνη και ασφάλεια.

Με παρακαταθήκη τις θυσίες των αγωνιστών του ΄21, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, με τον πατριωτισμό του ανοιχτού και δημοκρατικού κόσμου θα οδηγήσουμε την Πατρίδα μας εκεί που της πρέπει και της αξίζει.

Χρόνια Πολλά!» ήταν το μήνυμα που έστειλε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κα Όλγα Γεροβασίλη.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης