Πρέβεζα:Πανό εναντίον βουλευτών και της Δημοκρατίας!


Στο στόχαστρο αγνώστων, που ξέρουν να «χτυπούν» και να εξαφανίζονται βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας. 




Οι άγνωστοι τοποθέτησαν πανό στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα με υβριστικό περιεχόμενο για τον τοπικό βουλευτή ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν σε διάφορα σημεία της πόλης με την φωτογραφία του, την λέξη «προδότης» και το γνωστό σύνθημα «αλήτες, ρ… πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική».

Το πανό που τοποθετήθηκε στο Κάστρο έγραφε συνθήματα εναντίον και των δύο βουλευτών της Πρέβεζας, χαρακτηρίζοντάς τους ανεπιθύμητους και προδότες.

Στρέφονταν όμως και εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Νέα Δημοκρατία κι άλλα κόμματα, δηλαδή η δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία.

Πρόκειται για μία ενέργεια που στην Ήπειρο δεν έχει προηγούμενο και δεν αφορά μόνο τον ένα ή τους δύο βουλευτές αλλά την δημοκρατία.

Ο Κώστας Μπάρκας αντέδρασε με μία οργισμένη ανάρτηση στην σελίδα του στο Fecebook η οποία έχει αποδέκτες τους πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης ενέργειας.

«Στην Πρέβεζα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία. Όσες αφίσες κ να μου στείλετε στα social media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ», αναφέρει ο Κώστας Μπάρκας.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία διεξάγει την σχετική έρευνα, ενώ ενήμερη είναι και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 www.epiruspost.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης