Έγινε παππούς ο Χρήστος Χασιάκος


Παππούς έγινε ο πρώην δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος, από την κόρη του Κωνσταντίνα



Το Σάββατο βράδυ, η εικαστικός Κωνσταντίνα έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο και υγιέστατο αγοράκι, το πρώτο εγγονάκι του π. Δημάρχου του οποίου πατέρας είναι ο Παναγιώτης Παπαθεοδώρου

Οπότε ο κ. Χασιάκος έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καμαρώνοντας τον εγγονό του, όπως φυσικά και για την εγγονή που ήδη έχει.

Λίγα λόγια για την εικαστικό



Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε Ζωγραφική (στο εργαστήριο του Τριαντάφυλλου Πατρασκίδη), Χαρακτική, Σκηνογραφία, Φωτογραφία, Γραφικές Τέχνες, Υλικά και Τεχνολογία Υλικών στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας.

Έλαβε το 2007 MA in Art and Media Practice από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο, με θέμα: Research, Creative Production, Critical Debate & Public Engagement of a Project (Film and Television Theory, Culture and Industry, Research Methods, Structuralism and Psychoanalysis).

Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα ανέλαβε την επιμέλεια αρκετών από αυτές. 

Από το 2012 διευθύνει την Artia Gallery, που ασχολείται με την οργάνωση και την επιμέλεια των εικαστικών εκθέσεων.

 Σημ ΑΕΤΟΥ:  Ευχόμαστε στους γονείς να τους ζήσει το μωρό και να είναι γερό και τυχερό σ’όλη του τη ζωή!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης