Άμεση και σκληρή αντίδραση του Χρήστου Καπερώνη


Με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύθηκε χθες στο EpirosPost. Gr, με τίτλο "Και μια διαφωνία για τη Γέφυρα Κοράκου", του υποψήφιου βουλευτή ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων κ. Κώστα Γάτσιου, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών κ. Χρ. Καπερώνης αντέδρασε έντονα και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, έγραψε στο Ηπειρώτικο ιστολόγιο...

 


Αγαπητέ εκκολαπτόμενε Ανθυπολιτικέ κ. Γάτσιο 

Δεν σας γνωρίζω προσωπικά ..και δεν γνωρίζω τα βαθύτερα κίνητρα της διατύπωσης της διαφωνίας σας με την γεφυρα Κοράκου. Δικαίωμά σας. Ομως αφού εκτίθεστε στην βάσανον της διαδικασίας της ψήφου και θέτετε τον εαυτόν σας στην δημόσια κριτική απεκδυόμενος την ιδιώτευση, θας σας πώ και εγώ μερικά. .


Μπορώ και εγώ κατα τον ίδιο τρόπο να υποθέσω οτι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και είπατε με αυτόν τον ντόρο που ΄έγινε ας ρίξω και εγώ μια ντουφεκιά να με ακούσουν τα χαιβάνια μπας και πάρω κανένα ψηφαλάκι. Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε ότι μερικοί υπουργοί Περιφερειαρχες αντιπεριφερειαρχες δήμαρχοι και πολυτεχνεία παλάβωσαν και ρίχνουν λεφτά να τα πάρει ο Αχελώο?.Ετσι νομίσατε οτι δεν ξέρουν τι κάνουν? .

Διαβάσατε την προγραμματική σύμβαση να δείτε τι περιέχει, ποια έργα θα γίνουν εκτός της αναστήλωσης της γέφυρας και τα βγάλατε πολλά ???Ε...Πολλά είναι για κάποιον που κείται μακράν της Κοιλάδας του Αχελώου ,ενός εκκολαπτόμενου βολευτή που δεν γνωρίζει ιστορία .Πολλά είναι για κάποιον που δεν ξέρει για πολιτιστική κληρονομιά και δεν μπορεί με το ματι το δικό του να αποτιμησει ενα τέτοιο εγχείρημα. ... 

Πολλά είναι για εναν που δεν ξέρει πως και που κατανέμονται Ευρωπαϊκοί πόροι για Πολιτιστικά έργα. Ετσι λοιπόν κ.Γάτσιο θυμίζετε και εσείς τον ηλίθιο που του έδειχναν το φεγγάρι αυτός κοίταζε το δάχτυλό του !!! 

Ναι κ. Γάτσιο γιατί δεν βλέπετε πέρα απο τη μύτη σας.Δεν πήρατε χαμπάρι τον αγώνα που κάναμε τόσα χρόνια για αυτό το Ιστορικό γεφύρι. .επιδερμικά η μάλλον παχυδερμικά προσπεράσατε την προστιθέμενη πολιτιστική αξία ενός τέτοιου μνημείου και την κατατάξατε στο κόστος ενός Πέτρινου τοιχείου με καμάρα .

Έτσι είναι κ. Γατσιο? Δεν είμαστε εμείς Ηπειρος ? δεν δικαιούμαστε και εμείς να ζητήσουμε κάποια πράγματα πρέπει να σας ρωτήσουμε ή μήπως είστε και εσείς απο αυτούς που τα σύνορα της Ηπείρου τα βάζετε στον Αραχθο .Η εξέλιξη αυτή είναι η ποιο σημαντική εδώ και δεκαετίες στην περιοχή μας και εσείς θέλετε να την λεκιάσετε με τις βρωμιές σας που γράφετε... 

Ξεσηκώθηκε όλη η Ευρωπαϊκή Ενωση όλη η Ελλάδα για να κλείσει ένα Ιστορικό χρέος μια ανοιχτή εμφυλιοπολεμική πληγή και εσείς φτάνετε στο κόστος.Δεν γνωρίζετε -και θέλετε να γίνετε και βολευτής τρομάρα σας -δεν γνωρίζετε ότι αυτά τα χρήματα που έχουν και αναπτυξιακή κατεύθυνση δεν θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλα έργα γιατι έχουν Πολιτιστική κατεύθυνση και τίποτε άλλο. 

Δηλαδή επειδή δεν δίνουν χρήματα για έργα που εσείς θέλετε να μή δώσουν πουθενά.Ωραίος είστε.... Τι μπερδεύετε τις βούρτσες μετ....την Εγνατία? Είναι ξεκάθαρο.ή μπαίνουν για αυτό το σκοπό ή χάνονται....ποιός δεν τα θέλει... δεν μας ενδιαφέρει. 

Ευτυχώς που στην Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφ. Ενότητα Άρτας υπάρχουν ανοιχτά μυαλά μέ όραμα και στόχο της διάσωση και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς Υπάρχει ένας Καχριμάνης που στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης υπερθεμάτισε την εκτέλεση αυτού  του έργου και ανέλαβε απο κοινού με τους συνυπογράφοντες την υλοποίησή του. Η μήπως κ. Γάτσιο ο στόχος σας είναι αυτός και μόνο και βρήκατε την αφορμή. 

Μήπως σας ενοχλεί οτι και παλι οι Ηπειρώτες θα διαλέξουν Καχριμάνη: Είμαι βέβαιος οτι αυτό ειναι το χάλι σου .Πιες το λοιπόν με το ζουμί σου και άφησε τις μπούρδες που λές. Λεω μήπως κανένας εκεί στο Κινάλ πρέπει να σε μαζέψει γιατι εκθέτεις και άλλους..... Το κέρδος σου βέβαια είναι οτι ακούσαμε οτι ένας Γατσιος στα Γιάννενα ειναι υποψήφιος βουλευτή...χέστηκε η φοράδα στο αλώνι..... 

Με εκτίμηση
Χρηστος Καπερώνης 

Προεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών ΄Αρτας 
 
Υ.Γ Αν ενοχλεί το ύφος της παρέμβασής μου συγνώμη θα ζητήσω μόνο απο το EPIRUS POST για τυχόν κατάχρηση του βήματός του.





Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό κείμενο του Κώστα Γάτσιου  ΕΔΩ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης