Η Πολιτική Προστασία της Ηπείρου σε πλήρη εγρήγορση


Επί 24ώρου βάσης εργάζονται οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία. 




 Σε προτεραιότητα, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, έχει τεθεί ο καθαρισμός από χιόνια του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου και στη συνέχεια η Περιφέρεια συνδράμει τους Δήμους για άλλες τοπικές παρεμβάσεις.

Παράλληλα με τον αποχιονισμό γίνονται συνεχείς ρίψεις αλατιού για την αντιμετώπιση του παγετού. Ειδικά για το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, έχει δοθεί προτεραιότητα στον καθαρισμό των δρόμων πρόσβασης προς τα δύο νοσοκομεία και προς άλλες υπηρεσίες μεγάλης προσέλευσης πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης εξήρε την ως τώρα συνεργασία με τους Δήμους, προσθέτοντας ότι αν συνεχιστεί η αρμονική συνεργασία με Δήμους – συναρμόδιες Υπηρεσίες, θα αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα.

 Με δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες, εκτός των χιονοπτώσεων προβλέπονται και πολύ χαμηλές – πολικές θερμοκρασίες, καλούνται οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

 www.epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης