Ψαραγορά: Σε εξέλιξη το υπόγειο υδάτινο ρεύμα


Κείμενο του Αντώνη Κολιάτσου

Σύμφωνα με το Αρτινό πρακτορείο ειδήσεων Fake News (ψεύτικα νέα) του… Δήμου, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 26/01/2019, μεγάλη αντιπλημμυρική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη (πρώην ψαραγορά), όπου από το εκεί διερχόμενο υπόγειο υδάτινο ρεύμα αναβλύζουν μεγάλες ποσότητες νερού κατακλύζοντας την περιοχή. 



Πηγή του πιο πάνω πρακτορείου διευκρινίζει ότι, κατά την προηγηθείσα νυκτερινή σύσκεψη που κατεπειγόντως συνεκάλεσε ο δήμαρχος, στην οποία συμμετείχαν στενοί συνεργάτες του, μέλη της πολιτικής προστασίας και αρμόδιοι των τεχνικών υπηρεσιών, αφού ελήφθησαν οι απαραίτητες φωτογραφίες με την εντολή να δοθούν στα τοπικά ΜΜΕ και να αναρτηθούν στο facebook, το μικτό κλιμάκιο έσπευσε για την διόρθωση της διαρροής…

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν είναι Fake News και η πληροφορία ότι κάποιοι μεταμεσονύχτιοι περαστικοί από το επίμαχο σημείο, άκουσαν, τον δήμαρχο κ. Χρ. Τσιρογιάννη και τους στενούς συνεργάτες του Κ. Τράμπα [έμμισθο αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα την «εξυπηρέτηση του δημότη και επί νομικών θεμάτων»( μισθός 1710€/μήνα)], να εγκαλούν τους ανθρώπους του κλιμακίου για ανικανότητα… Και περισσότερο ότι τους είδαν με… στολές κατάδυσης έτοιμους να βουτήξουν στο νερό προκειμένου να ανακόψουν την… πλημμύρα.

Ούτε φυσικά μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι λίγα μέτρα από την μεγάλη τρύπα που είχε ανοίξει το συνεργείο αποκατάστασης, η κυρία με την λευκή γούνα και τις μέχρι το γόνατο μπότες (λόγω πλημμύρας), η οποία τράβαγε φωτογραφίες με το κινητό της, ήταν όντως εντεταλμένη υπάλληλος του Δήμου και μάλιστα τ. διευθύντρια επί του προγραμματισμού….

Πάντως για περισσότερα fake News, επικεντρωθείτε στις τυχόν αναρτήσεις και ειδικότερα στα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, που εμφανίζονται στο facebook του δημάρχου. Και διαβάστε με την… δέουσα προσοχή τα like και τα επιδοκιμαστικά σχόλια από κάποιους Αρτινούς δημότες που με περισσή ευκολία ο ίδιος τους παραμυθιάζει…

 Antonios Koliatsos

*Φώτο αρχείο




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης