Κανάλι Πρέβεζας: Τεράστιο το μέγεθος των καταστροφών


Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η περιοχή του Καναλίου Πρέβεζας, μετά και τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Οι δρόμοι έχουν γίνει απροσπέλαστοι, τα ρέματα θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των κατοίκων ενώ οι καθημερινές μετακινήσεις μετατρέπονται σε έναν μικρό γολγοθά! (Φώτο)



Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης, με την ιδιότητα του Προέδρου Ξενοδόχων της Πρέβεζας απευθύνεται στο Δήμο, καυτηριάζοντας το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία μέριμνα να αποκατασταθούν οι τομές που άνοιξαν στο οδικό δίκτυο από τον εργολάβο και καταλογίζει ευθύνες στον τοπικό αντιδήμαρχο που έχει την αρμοδιότητα για την κατάσταση στην περιοχή.

Αναφέρεται μάλιστα στον εγκλωβισμό οδηγού, ο οποίος κινδύνευσε να πνιγεί όταν το ρέμα υπερχείλισε και το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα ποτάμι όπως μετατράπηκε ξαφνικά ο δρόμος.


«Ο άνθρωπος αυτός ήταν από ξένη χώρα και η Πυροσβεστική τον απεγκλώβισε. Κινδύνευσε η ζωή του. Βγήκε έξω από το αυτοκίνητο κολυμπώντας. Κάποιος επιτέλους πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες γιατί είναι σίγουρο εάν συνεχίσουν με την ίδια πολιτική αδιαφορία και μιζέρια σίγουρα θα έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το μέγεθος των καταστροφών είναι τεράστιο, όπως και η αγανάκτηση των κατοίκων του Καναλίου, ενώ εξ ίσου σοβαρά είναι τα προβλήματα στη Νέα Σαμψούντα και τη Νέα Σινώπη.

Ο κ. Χαλκίδης τονίζει την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής αλλά και να ξεκινήσει ομαλά η νέα τουριστική περίοδος.

 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ