Ο Σύλλογος "ΣΚΟΥΦΑΣ" ευχαριστεί...


Το Δ.Σ. του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους, όσοι συμμετείχαν, για την παρουσία τους στον Ετήσιο χορό – Κοπή πίτας, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο «Κτήμα Μάρος», καθώς και όλα τα μέλη και τους εκπροσώπους συλλόγων & φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 




Ευχαριστούμε θερμά και τους μουσικούς μας για την βραδιά που μας χάρισαν. Θα ήταν παράβλεψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς - Super market ΑΓΓΕΛΗΣ - ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑ και το ζαχαροπλαστείο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ για την προσφορά της Βασιλόπιτα, καθώς επίσης και όλους τους επιχειρηματίες για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν τα δώρα της Λαχειοφόρου αγοράς.

 Πάντα είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουν σταθερά. Εμείς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι σε ό,τι επιχειρήσουμε να διοργανώσουμε μελλοντικά.

Η μαζική προσέλευση του κόσμου σε όποια διοργάνωση κάνουμε μας γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο. Είστε το «καύσιμο» μας το οξυγόνο μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με τιμή το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης