Πλημμύρισαν αγροτικοί δρόμοι στα πεδινά της Άρτας


Οι βροχοπτώσεις των ημερών, φαίνεται πως βρήκαν για μια ακόμη φορά απροετοίμαστες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και του Δήμου Αρταίων, αφού στη πεδινή περιοχή της Άρτας, σε μια περιοχή όπου λειτουργούν πολλές παραγωγικές μονάδες, οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι με τα συνήθη μέσα και η πρόσβαση μπορούσε να γίνει με τρακτέρ ή με φορτηγά. 



Η αλλαγή του καιρού προς το καλύτερο, αφού σταμάτησαν χθες Παρασκευή οι βροχές, απέτρεψαν τα χειρότερα, όμως υπάρχουν ακόμη νερά στους δρόμους τα οποία ακόμη δεν έχουν απορροφηθεί.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Ηπείρου, υπόσχεται πως όλες οι ζημίες θα εξετασθούν μόλις το επιτρέψει ο καιρός. Όπως σημειώνεται σχετικά, «η επούλωση όλων αυτών απαιτεί χρόνο, κυρίως όμως βελτίωση των καιρικών συνθηκών, καθώς με την υπάρχουσα υγρασία είναι αδύνατη η πραγματοποίηση ασφαλτικών εργασιών, ως επίσης και εργασίες αναδιαγράμμισης σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Έως ότου το επιτρέψει ο καιρός, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να τηρούν υποχρεωτικά τα όρια ταχύτητας και όσοι κινούνται σε ορεινές περιοχές να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η Περιφέρεια Ηπείρου ζητά την κατανόηση των πολιτών και τους διαβεβαιώνει πώς βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες, μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Διευκρινίζεται πώς για αντίστοιχα προβλήματα εντός οικισμών, αρμόδιοι είναι οι κατά τόπους Δήμοι, στους οποίους και μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες».

 * Φώτο αρχείο

www.ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης