Ξεκινούν οι δράσεις για την προβολή της Ηπείρου


Δράσεις που αφορούν την Ήπειρο γενικότερα και τις Περιφερειακές Ενότητες ειδικότερα, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου για το έτος 2019 όπως αυτό εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.



Μέσα στις δράσεις αυτές περιλαμβάνονται εκδόσεις, παραγωγή ψηφιακού υλικού και διαφημιστικών ειδών, ηλεκτρονική προβολή καθώς και διαφημιστική εκστρατεία στα Μ.Μ.Ε .

 Επίσης σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο ιδιαίτερος φυσικός πλούτος και οι τοπικές γεύσεις της Ηπείρου στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται φάκελλοι με τοπικά βότανα καθώς και δημιουργία γαστρονομικού οδηγού της Περιφέρειας.

 Στο πρόγραμμα εντάσσεται επίσης συμμετοχή σε Διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις τουριστικού περιεχομένου και στοχευμένες παρουσιάσεις στο εξωτερικό (Ρωσία, Δανία, Παρίσι, Κύπρο , Πολωνία, Κίνα, Σιγκαπούρη κλπ.).

Την ίδια στιγμή οργανώνονται φιλοξενίες δημοσιογράφων και Ελλήνων και ξένων tour operators, δράσεων προβολής εναλλακτικών μορφών τουρισμού, οργάνωση εκθέσεων σε ανοιχτούς χώρους, για την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πλεονεκτημάτων και την προώθηση της γαστρονομίας και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηπείρου, αλλά και διαφημιστική καμπάνια της Ηπείρου μέσω εκδήλωσης γευσιγνωσίας "Μαγειρεύουμε Μαζϊ".



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ