Ετοιμάζεται για την προεκλογή μάχη ο Χρήστος Χασιάκος


Όλα δείχνουν ότι ο π. Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος, είναι έτοιμος να ριχτεί στη προεκλογική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.



Τον τελευταίο καιρό  έχει πυκνώσει τις επαφές του, με δημότες τόσο στα Τζουμέρκα, όσο και στην Αθήνα και σύμφωνα με συνεργάτες του αισθάνεται ότι όλα πηγαίνουν "κατ΄ευχήν" και ότι οι αναμενόμενες εκλογές θα δικαιώσουν την απόφασή του να ξαναζητήσει την ψήφο των συνδημοτών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του κ. Χασιάκου, είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και είναι θέμα χρόνου αυτό να ανακοινωθεί

Σημειώνουμε  ότι για τρεις συνεχόμενες τετραετίες και μία τριετία Δήμαρχος, ο Χρήστος Χασιάκος, έχει προσφέρει και θεωρείται από πολλούς ότι είναι ο αναμορφωτής της περιοχής των Τζουμέρκων και σίγουρα η φήμη του έχει ξεπεράσει όχι μόνο τον στενό γεωγραφικό του χώρο, αλλά γενικότερα του Νομού και γιατί όχι της Ηπείρου.

Η παρουσία του στην αυτοδιοίκηση δεν είναι τυχαία και ούτε κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει μέχρι σήμερα τις όποιες σκοπιμότητες ή υστεροβουλίες. Είναι ένας άνθρωπος, όπως όλοι το καταμαρτυρούν, ήπιων διαθέσεων, αλλά ταυτόχρονα με δυναμικές αποφάσεις εκεί όπου ο ίδιος το κρίνει αναγκαίο.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης