Προβλήματα στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη από την κακοκαιρία


Κλειστά όλα τα Σχολεία σήμερα και αύριο

Δύσκολη ημέρα η χθεσινή για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη που με πρώτο μέλημα την ανθρώπινη ζωή Δήμος, Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης και Περιφέρεια Ηπείρου ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν τις υπηρεσίες σε δύο ηλικιωμένους των απομακρυσμένων χωριών Μεσοπύργου και Γρέβιας με την άμεση παρουσία ασθενοφόρου.



Ταυτόχρονα, φάρμακα (ασθενής στη Γρέβια Πηγών) και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν πάλι από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη σε ασθενείς που δεν είχαν πρόσβαση στο νοσοκομείο.

Μηχανήματα με εργαζόμενους του Δήμου καθώς και μισθωμένα μηχανήματα κινούνταν συνεχώς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Η κακοκαιρία έπληξε όλες τις περιοχές του Δήμου δημιουργώντας πολλά προβλήματα κυρίως λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης και του παγετού.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη παρακαλεί τους δημότες και τους οδηγούς οχημάτων να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν όπου κρίνεται σκόπιμο τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κατανόηση, υπομονή, συνεργασία και αλληλεγγύη.

Κλειστά όλα τα Σχολεία



Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη την Τρίτη και την Τετάρτη ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια )

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις των οχημάτων και με βασικό κριτήριο την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη στις 8 και 9 Ιανουαρίου. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης