Στη Μεγαλόχαρη Άρτας - Κοιλάδα Αχελώου το "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ"


Τηλεοπτική σύνδεση σήμερα με την τηλεόραση της ΕΡΤ1 και την εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ με το δημοσιογράφο Τάκη Σαράντη τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά ο Αντώνης Κοσσυβάκης Η σύνδεση έγινε από το χώρο του Σχολαρχείου στη Μεγαλόχαρη Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου. (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Αντώνης Κοσσυβάκης ευχαρίστησε  θερμά επίσης:

Το Σύλλογο Γυναικών Λένω Μπότσαρη και ιδιαίτερα την Προεδρό του Αθηνά Παπαδογιάνη κσι την πρώην Πρόεδρο Ματίνα Γαλλίκα για το υπέροχο ταξίδι στις γεύσεις της περιοχής μας με τα καταπληκτικά εδέσματα που ετοίμασαν και παρουσίασαν.

Τις μαθήτριες και μαθητές που συνοδεύονταν από τους γονείς τους, απο τη Μεγαλόχαρη, το Μεσόπυργο, το Αστροχώρι, τη Μηλέα Πηγών και τις Πηγές και τραγούδησαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Το Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά για την παρουσία του.


Τους εξαιρετικούς μουσικούς: Λάζαρο Τσαμπά λαούτο και τραγούδι, Κώστα Κάκο κλαρίνο, Δημήτρη Κωσταγιώργο βιολί και Νίκο Κάβουρα στο ντέφι που αφιλοκερδώς μας ταξίδεψαν στα μουσικά ακούσματα της ευρύτερης περιοχής του Αχελώου.

Την τηλεόραση του Σταρ Κεντρικής Ελλάδας που μας στήριξε τεχνικά όπως πάντα καθώς και τον Μάκη Δανιήλ

Τον Λάμπρο Σαλαμούρα για την τεχνική υποστήριξη στον ήχο.

Τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας Χρήστο Καπερώνη για τη βοήθεια που μας προσέφερε.

Τέλος όλους τους φίλους από τη Μεγαλόχαρη και τα άλλα χωριά της Κοιλάδας του Αχελώου που ήταν εδώ μαζί μας και στηρίζουν μαζί με πολλούς άλλους ανιδιοτελώς τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια τους για ανάδειξη και προβολή του τόπου μας!

Τέλος επισημαίνει ο κ. Κοσσυβάκης: Νάμαστε πάντα καλά και «Nα μάς έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε» όπως λέει και ο Σαββόπουλος!

Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά σε όλους μας!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης